Bizaren korona izziv, ob katerem se boš vprašala, kaj ljudem NI JASNO? (je to sploh mogoče?)

Deli, če tudi ti obsojaš takšno početje! 

Bizaren korona izziv, ob katerem se boš vprašala, kaj ljudem NI JASNO? (je to sploh mogoče?) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 3. 2020

Prosimo, da tega nikakor in v nobenem primeru ne počnete! 🙅‍♀️ 🛑✋#ostajamprizdravipameti 

Splet je te dni obkrožil posnetek mladenke po imenu Ava, ki liže straniščno školjko na letalu. Seveda je mnogo ljudi čisto ponorelo od zgroženosti, na žalost pa se je našlo nekaj takih, ki so dejanje posnemali.

Poglej si posnetek, ki je razjezil širni splet:

Dekle je ob posnetku še zapisalo:

"Prosim, delite naprej, da lahko ljudje vidijo, kako se pravilno razkužuje na letalu!"

Nobene potrebe seveda ni po poudarjanju, kako ignorantsko, nevarno in neumno je njeno početje, na vse kritike pa Ava odgovarja, da je pravzaprav 40 minut porabila za čiščenje in razkuževanje školjke, preden jo je polizala.

S svojimi sledilci na Instagramu je delila tudi informacijo, da je z omenjenim videom zaslužila 4.000 dolarjev, da je ponosna na posnetek in koronavirusa zagotovo ne bo dobila, saj imajo vse ostale stvari veliko več bakterij kot stranišča.

Dala pa je tudi že svoj prvi intervju, v katerem je povedala, da ji ni bilo všeč, kako korona dobiva več pozornosti od nje, njena mama pa bi naj bila zaradi  "osvojenega uspeha" zelo ponosna na njo.

Originalen posnetek je sicer s Tik Tok omrežja že odstranjen, ne ve pa se, ali ga je odstranila Ava ali kar Tik Tok podjetje samo.

Na žalost je s takšnim početjem spodbudila še nekaj ostalih, ki so svoje posnetke prav tako delili:

Fotografije: GIPHY

Preberi še: Slovenka s koronavirusom: "Bila sem prepričana, da je samo prehlad. Nisem vedela, da najhuje šele prihaja." #OstajamDoma

Priporočamo tudi: Znanstveniki ENOTNO: 'Če poslušaš TO pesem, se tvoja TESNOBA zmanjša za 65%' #OstajamDoma