Kako se obleči kot Kate Middleton in njene lepotne skrivnosti

Te zanima, kateri parfum in lak za nohte je na poroki nosila Kate Middleton? Bi mogoče želela njeno frizuro? Ali pa ti je všeč njen stil in bi se rada oblekla podobno? Pripravila sem ti tri kombinacije oblačil, ki se zgledujejo po Kate in še nekaj nasvetov, da boš tudi ti videti kot sijoča vojvodinja.

1. 6. 2013

Lasje Kate Middleton

Lasje

Za frizuro, kot jo ima Kate, začni s peno za volumen. Nato lase posuši s fenom, medtem pa prižgi vroče navijalke, da se ogrejejo. Nadaljuj tako, da vroče navijalke oviješ okrog las - manjše prihrani za pramene, ki ti obkrožajo obraz. Pusti jih v laseh, dokler se ti ne shladijo, nato pa jih previdno odstrani. Posamezne kodre lahko poudariš tudi z debelejšim kodralnikom. Lase nalahno poprši z lakom. Po želji lahko dodaš tudi olje za lase, zaradi katerega se bodo lasje svetili.

Večerna zabava

Večerna zabava

Obleka Lady Vintage, Suknjič Dorothy Perkins, torbica Ted Baker, čevlji Blink.

Torej je petek zvečer in ti se odpravljaš na večerno zabavo, pa bi bila še vedno rada videti urejena in ne preveč razgaljena. Zgleduj se po Kate, ki ima na sliki oblečeno pikčasto črno belo obleko, čez njo pa ogrnjen krajši suknjič. Dodala je še črno torbico, ki jo nosi v roki in črne semiš petke. Psst, sledi skrivnost: na sliki sta tudi laka, ki ju je vojvodinja nosila na svojih nohtih na poroki s princem Williamom. To sta Essie Allure in Bourjois Rose Lounge. Skupaj ti bosta dala popoln nevtralen, nekoliko rožnat videz.

Pomladna poroka

Pomladna poroka

Obleka J.Crew, Uhani Dorothy Perkins, torbica La Regale, čevlji ASOS.

Prijateljica se poroča in ti si popolnoma brez idej, kaj bi oblekla. Odeni se v čudovite pastelne barve! Začni z obleko brez rokavov, ki je nekoliko daljša in zato primerna tako formalnemu dogodku. Nadaljuj s čudovitimi uhani v isti barvi in petkami v enakem odtenku. Videz dopolni torbica v obliki školjke, ki se lesketa ravno tako kot biserna matica. Pa Katina pika na i? Parfum Illuminum White Gardenia Petals, ki ga je nosila tudi na svoji poroki. Pa ne pozabi ujeti poročnega šopka!

Kosilo s prijateljicami

Kosilo s prijateljicami

Obleka Vila, plašč Jaeger, uhani Jon Richard, torbica ASOS.

Tokrat si zmenjena za kosilo s prijateljicami in dogovorile ste se, da se nekoliko bolj uredite. Super priložnost, da preizkusiš marelično barvo, ki lepo pristaja nekoliko bledi polti (halo, saj še ni čas za morje - nismo še zagorele). Tvoja kombinacija naj bo v pastelni breskvasti barvi, dodaj pa ji še elegantne kodre kot jih ima Kate, ali pa preprosto na tilniku speto figo. 

V članku, posvečenem Kate, pa se spomnimo še, da lepotica letos julija pričakuje prvega otroka! Mene že daje radovednost, ali bo punčka ali fantek, in kako bo mala princeska (ali princ) oblečen. Če ga bo oblačila mamica, se že prav veselim prikupnih oblačilc!