Natečaj se zaključi 25. 10. 2014 ob 23.59

Izbiramo novo 'dekle z naslovnice'

Špela, Adrijana, Nina ... in zdaj tudi ti! Prijavi se na natečaj in postani novo dekle, ki bo na naslovnici ene najbolj branih revij na svetu.

cosmopolitan

Bi se želela pridružiti slovenskim lepoticam, ki so že bile na naslovnici Cosmopolitana? Misliš, da se lahko kosaš z več tisoč dekleti, ki imajo enako željo kot ti? Boš naslednica Adrijane Brečko, ki je postala prvo 'dekle z naslovnice'? Prijavi se in nas prepričaj, da si prav ti tista, ki sodi med največje zvezde.

Ne potrebuješ popolne postave, brezhibnega obraza in bujne pričeske. Zanima nas tvoja osebnost, zgodba, ki jo želiš deliti z bralkami Cosma, sporočilo, ki te vodi v življenju in zaradi česar si edinstvena, očarljiva in cosmopolitanska.

Čas je, da izstopiš iz množice!

Prijaviš se tako, da oblikuješ svojo naslovnico. Naložiš svojo fotografijo, dodaš moto, ki te najbolj opisuje, in nam opišeš, kaj se ti zdi v življenju pomembno ter kaj želiš doseči. Svetujemo ti, da narediš posebno fotografijo z enobarvnim ozadjem, saj boš tako svojo naslovnico najbolj približala dejanski.

Top 5

Prijaviš se lahko vse do 25. oktobra 2014. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 5 finalistk. Tri finalistke bo izbrala strokovna žirija Cosmopolitana, dve finalistki pa bralke na spletu, zato je pomembno, da h glasovanju povabiš čim več prijateljev. Zmagovalko bo izbrala posebna žirija, odločilen glas pa letos lahko prispevajo tudi tvoji oboževalci. Zmagovalka bo tako spoznala Cosmo svet, se nam pridružila na številnih dogodkih, prejela fotografiranje za naslovnico Cosmopolitana, vključno z zvezdniško pozornostjo in razvajanjem. Predstavili te bomo v januarski številki revije, za trendna modna oblačila in obutev bo poskrbel s.Oliver z darilnim bonom v vrednosti 250 evrov, skrivnost lepih in zdravih las pa boš odkrila z izdelki za nego las Essence Ultîme, ki jih je v sodelovanju s Claudio Schiffer zasnoval Schwarzkopf. Z izdelki s.Oliver in Essence Ultîme bomo razveselili tudi vseh pet finalistk.

logo

Čaka te nepozabna izkušnja! Oblikuj svojo naslovnico in nas prepričaj, da si ti cosmopolitanka, ki jo iščemo!

Pokrovitelji