Kaja Strniša

Kaja Strniša

Lahko bi rekla, da mi je bila »v zibelko« položena ljubezen do človekove psihe in vsega kar se dogaja v naših glavah.
Ker sem od nekdaj rada počela nešteto stvari, sem preko svojega bloga želela deliti vse svoje interese ter ljudjem približati delovanje človeške psihe.
Obenem sem začela so-ustvarjati BRST psihologijo, malo podjetje, ki preko družbenih omrežji, predavanj, izobraževanj in individualnega svetovanja, skuša ljudjem čimbolj približati pomen mentalnega zdravja, skrbi zase in za svoje dobro počutje.
Vsak izmed nas ima v življenju svojo zgodbo, ki ga zaznamuje, veliko nauči in za vedno spremeni. Od nekdaj sem imela v glavi predstavo o tem, kakšna želim biti in kakšno živlejnje želim živeti. Toda življenje nas včasih potisne na neznano pot in stvari se ne odvijejo vedno tako, kot bi si želeli. Tako me je življenje potisnilo v objem anksioznosti, ki me je spremljala kar nekaj časa, a me hkrati veliko naučila o sebi, drugih in svetu.
Da sem premagala svojo nadlogo sem morala popolnoma spremeniti svoje vsakodnevne navade, začela živieti bolj zdravo, bolj obvladovati svoje misli in čustva ter začela popolnoma na novo odkrivati svet.
Ker me zanima nešteto različnih stvari, skušam loviti ravnovesje med vsem, kar me zanima.
Še vedno ustvarjam svoj blog, rada zdravo živim, packam v kuhinji, jogiram, veliko hodim po naših hribčkih in skušam čimbolj izkoristiti čisto vsak dan posebej.
Moj glavni cilj v življenju je, da bi ljudem lahko preko različnih kanalov približala delovanje naše psihe, jih navdihnila, da bolj skrbijo zase in za svoje dobro počutje, da sprejmejo sebe, takšne kot so ter da čimbolj uživajo v vseh stvareh, ki jih ponuja življenje.

Pokrovitelji