Anita Tomić

Anita Tomić

Sem Anita Tomić, stara sem 20 let in prihajam iz Celja. Trenutno študiram v Mariboru in sicer poslovno ekonomijo, smer marketing.

Sem komunikativna, zgovorna in pozitivna oseba, vedno se trudim ljudi okoli sebe spraviti v boljšo voljo in polepšati vsak dan drugim kot tudi sebi.

Že celo življenje se ukvarjam z glasbo, pojem in pišem svoje pesmi, igram klavir, ki sem se ga naučila sama, obiskovala pa sem glasbeno šolo, kjer sem se učila igranja harfe. Ukvarjam se tudi z manekenstvom in igranjem. Igrala sem v mladinskem slovenskem filmu Zadnji krog in sodelovala pri raznih projektih kar se tiče igre, glasbe, manekenstva, mode. Od kar pa študiram marketing je tudi to postala ena izmed mojih ljubezni in se želim s tem ukvarjati v življenju, nekoč pa združiti vsa ta področja in ustanoviti svoje podjetje.

Za dekle iz naslovnice se prijavljam zato ker me je pritegnilo dejstvo da imamo punce možnost deliti svojo zgodbo, ne le svojih slik, postave in obraza, ker se mi zdi da v današnjih časih ljudje gledajo preveč vizualno kar definitvno ni najbolj pomembno. Cosmoplitan spremljam že zelo dolgo, z veseljem berem vse članke in je zagotovo moja najljubša revija, zdi se mi navdihujoča za vse samostojne punce in revija, ki lahko vlije samozavest marsikomu.

Pokrovitelji