Natečaj se zaključi 16. 10. 2015 ob 23.59

Dekle z naslovnice 2015: Prijave odprte!

Si ambiciozna, samozavestna, imaš željo po uspehu ter medijski prepoznavnosti ... In predvsem ... imaš iskrico v očeh in tisti pravi "je ne sais quoi"?

cdzn-2015

Pridruži se Adrijani in Tini, dvema super Cosmo dekletoma, ki sta kot prvi običajni dekleti že krasili slovensko naslovnico ene najbolj branih revij na svetu.

Prijavi se na natečaj in postani letošnje Dekle z naslovnice!

Prepričaj nas, da si prav ti tista, ki bo zasijala z januarske naslovnice slovenske izdaje revije Cosmopolitan.

Kaj iščemo?

Samozavest, očarljivost, edinstvenost in cosmopolitanskost. In seveda željo po spoznavanju novih ljudi in veščin, ki ti bodo gotovo prišle prav tako pri študiju kot pri karieri.

Tokrat nas ne bo prepričal le tvoj obraz in osebnost, ampak ti ponujamo tudi, da se nam predstaviš s svojim talentom, hobijem, izdelkom s področja glasbe, filma, manekenstva, mode, oblikovanja in drugih kreativnih področij...

K sodelovanju vabimo tako čisto sveže kreativke kot tiste že bolj uveljavljene, ki si želijo biti bolj opažene.

Kako moraš storiti?

Prijaviš se tako, da oblikuješ svojo naslovnico. Naložiš svojo fotografijo, dodaš moto, ki te najbolj opisuje, in nam v nekaj stavkih opišeš, kakšne so tvoje veščine in posebnosti, s katerimi bi si rada ustvarila kariero oziroma tvoj hobi ali talent, zaradi katerega se razlikuješ od drugih.

Svetujemo ti, da narediš posebno fotografijo z enobarvnim ozadjem, saj boš tako svojo naslovnico najbolj približala dejanski. V posebno okence ob prijavi lahko (po želji) naložiš tudi svoj video posnetek, s katerim prdstaviš svoje veščine, morda izdelek, nastop...

Letošnja super novost: mentorji!

V letošnjem letu bodo jesenske mesece s teboj preživljali štirje znani in uveljavljeni mentorji, s katerimi se boš družila, z njimi klepetala in spoznavala njihov, medijski svet.

S tabo bodo delili svoje izkušnje in odgovorili na tvoja skrita in malo manj skrita vprašanja ter ti s tem pomagali, da boš lažje in hitreje prišla do svojih ciljev.

Prijave potekajo do 16. oktobra!

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 4 finalistke. Tri finalistke bo izbrala strokovna žirija Cosmopolitana ter mentorji, eno finalistko pa bralci na spletu.

Finalistka bo postala tisto dekle, ki bo na spletu od glasovalcev prejela največ glasov.

H glasovanju tako povabi čim več prijateljev in si s tem že zagotovi uvrstitev v finale! Nekaj pozornosti pa bomo namenili tudi glasovalcem, ki bodo za svoj glas z nekaj sreče tudi nagrajeni. Zmagovalko bo izbrala posebna žirija skupaj z mentorji.

Kaj boš prejela?

Od želje do uspeha te tako loči le nekaj klikov. Zmagovalka bo spoznala Cosmo svet, se nam pridružila na številnih dogodkih, prejela fotografiranje za naslovnico Cosmopolitana, vključno z zvezdniško pozornostjo in razvajanjem ter večstranski intervju.

Zmagovalka bo v dar prejela:

nagrade

Catrice

Vse finalistke pa bodo v dar prejele paket Dvorca Trebnik in kozmetično torbico z izdelki Catrice.

Izpolni spodnjo prijavnico! Potem pa bo čas, da spoznaš mentorje ...

Pokrovitelji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri