Natečaj se zaključi 5. 11. 2013 2013b 23.59

Postani dekle z naslovnice Cosmopolitana

Iščemo prvo 'običajno' dekle, ki bo sijalo na naslovnici slovenskega Cosmopolitana. Povej nam svojo zgodbo, prijavi se!

Postani dekle z naslovnice
Postani dekle z naslovnice

Si drugačna, opazna, prepričljiva in sama natančno veš, kako se mora končati tvoja zgodba? In želiš, da jo spozna cel cosmo svet? Prijavi se na natečaj in se poteguj za naziv prvega običajnega dekleta, ki bo na naslovnici slovenskega Cosmopolitana!

Bolj kot popolna manekenska postava nas zanimata TI in TVOJA OSEBNOST. Tvoja privlačna energija, stvari, ki jih rada počneš in zaradi katerih si želiš, da bi bil dan za polovico daljši. Priložnosti, ki jih vidiš v življenju, in vsi razlogi, ki pojasnjujejo, zakaj te imajo prijatelji tako radi. Zanima nas, ali si cosmopolitanka svetovljanka in kaj je tisto, zaradi česar boš bralkam navdih.

Če zaupaš vase, boš prepričala tudi nas in bralke! Prijaviš se tako, da oblikuješ svojo naslovnico. Naložiš svojo fotografijo, dodaš moto, ki te najbolj opisuje, in nam opišeš, kaj se ti zdi v življenju pomembno ter kaj želiš doseči. Svetujemo ti, da narediš posebno fotografijo z enobarvnim ozadjem, saj boš tako svojo naslovnico najbolj približala dejanski.

Potek izbora

Prijave bomo zbirali od 26. 9. do 5. 11. 2013, nato predstavili pet finalistk in v januarski številki objavili naslovnico, na kateri boš morda prav ti. Tri finalistke bo izbrala strokovna žirija Cosmopolitana, dve finalistki pa bralke na spletu, zato je pomembno, da h glasovanju povabiš čim več prijateljev (beri: Facebook bo delal zate).

Med petimi finalistkami bo žirija izbrala zmagovalko, ki bo deležna enake pozornosti, kot jo prejemajo svetovne zvezdnice na naslovnicah revije Cosmopolitan. Spoznala boš posebnosti stiliranja, make-upa, friziranja, ki ga bo z novo linijo izdelkov Supreme Selection omogočila blagovna znamka za profesionalno nego las, Syoss, in fotografiranja. Predstavljena boš v reviji, spoznala boš celotno ekipo Cosmopolitana in se imela priložnost postaviti ob bok redkim slovenskim dekletom, ki so krasila naslovnico ene največjih ženskih revij na svetu.

Čaka te torej nepozabna izkušnja! Oblikuj svojo naslovnico in nas prepričaj, da si cosmopolitanka, ki jo iščemo!

Pokrovitelji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri