Cosmo božiček: TOP predlogi za novoletna darila, ki jih lahko tudi osvojiš!

Hitro preveri, s katerimi darili boš letos zadela v polno in kako lahko katerega izmed njih tudi osvojiš in ga podariš svojim najdražjim.

Vsako sredo boš na dnu članka našla tedenske nagrajence. Ne pozabi preveriti, ali si med njimi!

Juhuhu, Cosmo novoletna darila so tu! 

Leto je znova naokoli. Še dobro, saj to pomeni, da je znova tu veseli december. Lučke, okraski, novoletna jelka, novoletni sejmi, božične pesmi in seveda novoletna darila. Ravno slednja so za marsikoga pravcati izziv, saj ni vedno lahko najti pravega darila za svoje najdražje. Še posebej, če si darila težko privoščiš. A brez skrbi, Cosmo je tu, da ti pomaga v vseh pogledih in naredi veseli december zate resnično vesel!

cosmo bozicek

Povej Cosmo božičku, katero darilo bi te osrečilo!

Pripravili smo ti predloge za popolna novoletna darila in če boš pridna, kot pravi božiček, lahko katero izmed darilo tudi osvojiš. Kaj moraš narediti? Eno samo čudovito malenkost. Povej nam, katero izmed daril, ki jih najdeš na spodnjem seznamu daril, bi bilo popolno zate ali za tvoje najdražje, in vsak teden bomo izžrebali po eno nagrajenko, ki bo prejela želeno darilo. 

Tako, zdaj veš vse. Hitro, napiši svoje "pismo" Cosmo božičku, in stiskaj pesti, da izžrebamo ravno tebe. 

Kako sodeluješ:

  • izberi darilo s spodnjega seznama in klikni nanj
  • v obrazec vpiši svoje podatke in klikni gumb "Pošlji"
  • drži pesti, da boš srečno izžrebana

ZELO POMEMBNO: Dobitnike izžrebamo med tistimi, ki si izberejo darilo po zgornjem postopku, in ne med tistimi, ki svojo željo napišejo v komentarje pod člankom. Torej, klikni na darilo, izpolni obrazec in oddaj svojo željo. Nato stiskaj pesti! Pa srečno! 

Nagrajence vsako sredo objavljamo TUKAJ.