Znanost ve, kako se (ne) osvoji žensko!

So tudi tebe njega dne učili, da se osvajanje privlačnih deklet prične s pogovorom? Napaka! Študije kažejo, da večina moških enostavno ni kos prvemu ogovarjanju zares lepih deklet!

Znanost ve, kako se (ne) osvoji žensko! (foto: shutterstock) shutterstock
24. 8. 2012

Znanstveniki pravijo, da ženske v podobni raziskavi niso imele nobenih problemov s spominom in govorom, ko so ogovarjale postavne moške, zato stroka le skomigne, ko poskušamo dobiti s kakšno fino teorijo podprto razlago, zakaj moškim odpovedo miselne sposobnosti, ko se pogovarjajo z lepo žensko.

Po mnenju raziskovalcev bi morebiten razlog za ta fenomen lahko tičal v tem, da ženske pri moškem iščejo drugačne atribute kot moški pri ženskah. Ali povedano bolj enostavno: moškim možgani otrpnejo zato, ker se v celoti posvetijo misli na seks.

Kaj torej storiti?

Znanost pravi, da:

  • jo lahko osvojiš s plesom, a le, če si najmanj profesionalen plesalec ali pa so za teboj dolga leta treninga na plesnem parketu. V čem je problem? Ženske na podlagi moških sposobnosti plesa rade sklepajo: "Če slabo pleše, bo verjetno tak tudi v postelji!"
  • se ne gre pretirano zanašati na moč prijaznosti. Saj poznaš tisto, da prijazni fantje vedno končajo zadnji, slabi fantje (t.i. bad boys) pa bojda vedno dobijo prav najlepša dekleta.

Sicer pa si več o tem (med drugim tudi o tem, kakšno vlogo igra pri osvajanju deklet tvoje ime) preberi na povezavi Pravila pecanja žensk, ki v resnici delujejo proti vam!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri