Znaki, ki potrjujejo, da je zaljubljen vate <3

Dekodiraj osnovne znake, ki kažejo na to, da se je do ušes zaljubil vate. In samo vate. In samo vate!

Znaki, ki potrjujejo, da je zaljubljen vate <3 (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2017

1 Med sprehodom po mestu niti za trenutek ne izpusti tvoje roke, na obrazu pa ima zabetoniran nasmešek.

2 Ko sta v lokalu srečala njegovo bivšo, ti jo je predstavil in jo vprašal, kako se ima. Ko sta na cesti srečala tvojega bivšega, mu je pritisk narastel do kritične meje.

3 Pozoren je (v postelji in izven), radodaren in čisto nič pozabljiv: ker še nista prilezla do prve obletnice, je sklenil praznovati vsako 'obmesečnico'.

4 Za tabo kar naprej skače s fotoaparatom in po ovinkih si izvedela, da tvoja fotografija že krasi njegovo službeno mizo.

5 Že ko je prvič prespal pri tebi, te je pro­­sil, ali sme v lončku nasled­njič pustiti svojo ščetko, nato pa je za prvič uporabil kar tvojo.

Ljubezen

6 Komaj čaka, da ti bo predstavil svojo mamo, ker niti malo ne dvomi, da ji ne bi bila všeč, njej pa je že sporočil, da ne ješ mesa.

7 Če pogovor nanese na poroko in otroke, se ne izgovori na nujne obveznosti in je ne popiha. V bistvu predlaga nekaj imen za punčko in nekaj za fantka, nato pa zardi.

8 Ker ve, da bi rada gledala romantično komedijo na prvem kanalu, se pret­varja, da mu ni nič do košarkarske tekme na drugem.

9 Ko si ga pos­lala v trgovino po vložke, ti je za vsak primer prinesel še tampone in intimno milo.

10 Rahlo je zanemaril svojo moško družbo in pripadajoče popivanje, vaju pa vpisal na plesni tečaj. Da se mu ni zavrtelo od ljubezni?

Besedilo: Tina Torelli

Preberi še: 6 posteljnih trikov, ki moškega spravijo ob pamet in Čudovite seks poze, ki moškim polepšajo dan (beri: noč!)

Priporočamo tudi: Tako si brez besed pokažeta, kako zelo se ljubita!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri