Znaki, da se moški slabo poljublja!

Ti si misliš, da si mojster poljubljanja, ona pa se ob tvojem poljubu zgrozi … preveri, če slučajno spadaš med obupne 'poljubodajalce'. Naj ti bodo v pomoč znaki, ki jih opaziš pri njenem obnašanju.

9. 10. 2013

V najbolj romantičnem trenutku večera se zagledaš v njene oči in jo poljubiš, ona pa te kar naenkrat ustavi … je kriv tvoj zadah, si bil prehiter?

Ne! Dragi moj, sooči se z dejstvom, da tvoja tehnika ljubljenja potrebuje nekaj krepkih lekcij.

Preveri, v katerih primerih se moraš zamisliti nad svojim poljubljanjem:

  • Če je že po prvem poljubu obupala nad tvojim samooklicanim slastnim in strastnim jezikom in ti dejala, da bi bila s teboj raje samo prijateljica – prvi alarm in skrajni čas za hiter ukrep!
  • Če se izogiba tvojim ustnicam in se raje posveča preostalim delom tvojega telesa – to sicer sploh ni tako slabo, saj ji je do tebe, le sporočiti ti želi (a si ne upa, da te ne bi prizadela), da se ne poljubljaš najbolje.
  • Če nikoli ne da pobude za poljub, si na poti v propad – pri ženskah je namreč izkazovanje pozornosti s poljubi zelo priljubljeno in pomembno.
  • Če te nikoli ne pohvali, da se dobro poljubljaš – obstaja velika verjetnost, da ni najbolj zadovoljna s tvojimi jezikovnimi vajami.
  • Če jo vidiš, da se poljublja z drugim – je to nepreklicen konec! Ne obupaj, ampak izboljšaj svojo tehniko poljubljanja in se pogumno loti drugega dekleta.

 Foto: profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri