Znaki, da mu ni več samo do seksa!

Pogosto je težko ugotoviti, ali mu je le do tvoje ritke ali do tvojega srca (in tvoje ritke).

20. 12. 2012

Po seksu ti ne obrne hrbta

Večina fantov se močno potrudi, preden ti dokončno popustijo zavore, ko pa enkrat ujamejo svoj plen, ne vedo več, kaj bi z njim. Predparitveno obnašanje ti o njegovih resnih namenih (razen tistih, da te resno spravi v posteljo) ne bo povedalo praktično ničesar. Pod drobnogled moraš vzeti njegovo poparitveno stanje. To si pravzaprav že vedela ...

Predstavil ti je svojo družbo ...

... in se pri tem neusmiljeno petelinil. Tu je vsak komentar odveč. Preveč je bilo že tistih, ki te je skrival doma z izgovorom, da rad preživlja čas samo s tabo, pa da so lokali tako polni, pa da mu ni do alkohola in vseh tistih lepih punc, ki se obešajo nanj. Naslednji dan je spal do dveh popoldne, čeprav je od tebe odšel ob polnoči, in ti si naredila preprost izračun. No, tokrat je drugače.

Pred tabo mu je neugodno

Ves čas ima roko v laseh, grize si ustnice, ozira se naokrog, čeprav ni okrog ... nikogar ... Ne zanemari drobnih signalov, čeprav največji še ni prišel (beseda na L še ni bila izgovorjena). Če se mu pred tabo tresejo kolena, mu daj še nekaj časa. Bo že izčivkal, da te ima rad.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri