Zgrabi ga za ‘ta zadnjo’!

Če ima tipček zeloooo zapeljivo ritko, se ti ni treba zadrževati – svojim rokam pusti, da se je svobodno dotikajo tako ali drugače.

29. 10. 2009

V njegovem žepu

Kadar grejo tvoje roke in žepi na zadnji strani njegovih hlač res odlično skupaj (in on nima nič proti), je to znak, da med seboj čutita veliko povezanost in pripadnost. Ta pozornost, ki je na prvi pogled povsem nedolžna in ni v povezavi z njegovo zadnjico, bo še posebej dobrodošla v trenutkih, ko ga morda obhajata živčnost ali negotovost in ko mora imeti občutek, da si na njegovi strani in da držiš z njim.

Nikakor ne ‘raziskuj’ notranjosti njegovih žepov, ko ga boš predstavila svojim staršem, lahko pa tvoja roka v njegovem žepu počiva na primer takrat, ko ga boš prvič pripeljala med svoje kolegice. A ne počni tega prepogosto, da ne bo mislil, da si obsedena z bližino.

Stiskanje s stilom

Stisni njegovo ritnico za nekaj sekund in tvoje dejanje bo razumel kot – hm ... dokaj jasno povabilo med rjuhe. Za moške je tak dotik izjemno erotičen in seksi, saj namiguje na intimnost, hkrati pa tudi izraža tvojo željo po neposrednosti ter prevladi – na tej točki se ti bo vedno prepustil z največjim veseljem.

Zaveda pa se še, da tako stiskanje v tebi prebudi strasti in da boš prav kmalu imela razgrete misli tudi ti, zato je zelo možno, da bo na tvoje dejanje kmalu odgovoril z dotikanjem tvojih hlebčkov. Ko se z zmenka vračata domov, malce pogneti njegovo ritko in mu s tem daj vedeti, kaj bo sledilo takoj, ko prestopita prag spalnice, nato pa to tudi uresniči.

Božanje in trepljanje

Sproščeno, zapeljivo in igrivo vzdušje boš ustvarila z nežnim božanjem njegove zadnje plati, zlasti če boš to izvedla naključno in mimogrede, ko bo zaposlen z drugimi stvarmi, recimo med tem, ko se bo odpravljal na tekmo, v telovadnico ali v službo.

Takšen hiter dotik ga bo vedno napolnil s prijetnimi čustvi (čeprav nikoli v povezavi s spolnostjo), kot bi mu zašepetala: “Dragi, zelo rada te imam ...” in z obljubo, da boš mislila nanj, ko ne bosta skupaj. Če smo čisto iskrene – ali obstaja lepša popotnica, ko se odpravlja od tebe?

Ajs, vroče šeškanje

Ni ga moškega, ki ga pridih grobosti, kadar gre za igrice v dvoje, ne bi do konca vznemirjal, zato naj bo to prvi korak k vajini divji predigri – v pravo razpoloženje ga hitro spravi z nekaj udarci po njegovi ritki. Všeč mu bodo zato, ker se (pre)pogosto zgodi, da je pobudnik za seks on, zato resnično moraš kdaj prevzeti vajeti v svoje roke, saj bo sprememba, da tokrat začneš ti, več kot dobrodošla.

Seveda tvoj namen šeškanja ne sme biti dvoumen, saj njemu prinaša samo eno sporočilo, in sicer, da si ga želiš takoj, grobo, živalsko in do konca. Če tega nimaš v mislih, je bolje, da za ogrevanje uporabiš kakšno drugo metodo. Pa še nasvet: v javnosti se šeškanju izogibajta.

Priredila: Nuša Oblak