Ženske se težko upremo zabavnim moškim!

Zabavnemu moškemu ženske hitro in predvsem najbolj zagotovo podležejo, pravijo raziskave in - kar je še bolj pomembno - potrjujejo številne ženske.

Četudi moški ujamemo lepotico prve kategorije, ki je poleg vsega še strastna in neutrudljiva ljubimka, še ne pomeni, da so zadovoljene tudi naše čustvene potrebe. (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 4. 2013

Seveda ni skrivnost, da je smeh eden izmed najmočnejših afrodiziakov in da se ženske rade smejejo v moški družbi. Moškemu, ki zna uporabljati svoje zabavne čare, je pot do ženskega srca (in počasi tudi do mednožja) znatno olajšana.

Od srca do njene postelje pa fantu lahko pomaga še nekaj moških adutov.

Lepe oči in seksi ritka

Oči so vsekakor ene najlepših organov človeškega telesa in moški z zares lepimi seksi očmi (ne glede na barvo) je videti mamljivo, zapeljivo in se mu je skoraj nemogoče upreti.

Na 'natreniranih' moških je spodnja trebušna medenična mišica v obliki črke V še bolj seksi kot 'six pack' zgornje trebušne mišice. Dobro 'natrenirana' medenična mišica seveda pomeni tudi večjo hitrost in vzdržljivost pri miganju in kroženju z medenico in boki, na primer pri sek**.

Dejstvo je, da imajo mišičasti fantje seveda dobre in seksi postave ter so bolj vzdržljivi, bolj eksplozivni in hitrejši (tudi v postelji) od 'nemišičnjakov'.

Ženske rade pogledamo za dobro moško rit -  jo prav tako kot moški za žensko, mogoče le malo manj opazno in komentirajoče.

In potem so tu še simpatične obrazne jamice in starostne gubice na obrazu, ki dajejo moškemu šarmantnost in karizmatičnost, kar je – vau (po drugi strani pa tudi malce krivično).

Moška znanja in veščine

In če naj bi izbranko moški osvojil tudi na dolgi rok, bi ne bilo slabo, če bi premogel še kakšen atraktiven talent in veščino.

Si vedela, da oški, ki tekoče govorijo tuje jezike, delujejo seksi, pametno in svetovljansko? Saj vemo, da si to vedela.

Naj na tem mestu dodamo še zabavni youtube insert iz filma Riba po imenu Wanda (Fish called Wanda), v katerem je John Clease vnel Jammie Lee Curtis z italijanščino in še bolj z ruščino.

A če mu to ne gre najbolje od rok, si boš prav tako obliznila vse prste (dobesedno) ob fantu, ki zna dobro kuhati ter z velikim veseljem in ljubeznijo počne to za tvojo malenkost. Hrana je vsekakor božanska in erotična stvar. Dobri kuharji pa so noro seksi.

In potem so tu še dobri, mirni, a preudarni vozniki, ki se ne važijo s svojimi 250 'konji' (ali kakorkoli že), delujejo pomirjajoče in varno, in to ženske mami. Kar vidi ga, kako bi bil dober in skrben oče.