Začaran krog nesrečnih ljubezni

Se sprašuješ, zakaj se samo ti vedno znova znajdeš v nesrečnem razmerju? Ko dovoliš, da te začaran krog potegne vase, se težko rešiš njegovega vpliva …

Začaran krog nesrečnih ljubezni (foto: shutterstock) shutterstock
25. 9. 2012

Kako se vse skupaj začne?

Vse se začne z eno majhno težavo v tvoji glavi – gre za prepričanje, da imaš težave z ženskami.

A vedi, da smo vsi okusili:

  • razmerja, v katerih slej ko prej parček naleti na prerekanje,
  • osamljenost po končanem razmerju in posledično pomanjkanje seksa,
  • težave ob ponovnem vzpostavljanju dialoga z ženskami.

Zaradi tega ti ni treba postati zagrenjen.

Verjemi, da je po boleči izkušnji ali dveh težko pristopiti k ženski in se sprostiti ob pogovoru z njo …

Ravno vse te težave, ki se kopičijo ena za drugo, vodijo do negotovosti, in ti enostavno skleneš, da imaš resne težave z ženskami.

To vpliva na tvojo samozavest in namesto, da bi zbral pogum, lezeš še globlje v negotovost in vse manj imaš stika z nežnejšim spolom. Vse več časa nameniš tuhtanju, ki te pripelje do ugotovitev, da te tako ali tako nobena več ne pogleda in da so mlajši od tebe veliko bolj zanimivi kot ti. In tako si sklenil začarani krog, iz katerega ne vidiš rešitve.

Stvari vzemi v svoje roke

Posveti svoj prosti čas stvarem, ki te veselijo.

Če bi rad dokončal šolo, se loti učenja, redno se udeležuj predavanj in opravljaj izpite. Če hodiš v službo, začni naskakovati višje delovno mesto – bodi zagnan, morda ti bo uspelo napredovati in celo izboljšati plačo. Pomembno je, da počneš nekaj, kar bo zamotilo tvoje negativne misli, potolažilo tvoj ego in ti povrnilo samozavest, ki jo boš pri naslednjem koraku še kako potreboval.

Veščine zapeljevanja

Če si lahko uspešen na drugih področjih svojega življenja, si lahko tudi pri ženskah!

Zato sprejmi igro zmenkarij in bodi bolj kot na zunanji videz pozoren na ženske kvalitete, ki jih dekleta nosijo v sebi. To pomeni, da moraš vsako posebej spoznati ob kavici – torej, sledi vabilo na pijačo. Morda boš moral teh povabil izreči pet, deset, dvajset ali še več … Nič zato, le vztrajaj in slej ko prej se ti bo nasmehnila sreča in spoznal boš žensko, ki bo ukradla tvoje srce in ti njeno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri