Za koga so tisti ekstra veliki kondomi?

Trg za ekstra velike kondome očitno obstaja. Pa je bogato obdarjenih moških res tako veliko?

Za koga so tisti ekstra veliki kondomi? (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2021

Po podatkih proizvajalcev kondomov naj bi le 6 % moške populacije potrebovalo ekstra velike kondome. 94 % ostalih moških tako zgolj laže, pretirava in poveličuje svoj penis.

Še huje. Povprečna dolžina penisa se je v zadnjih letih zmanjšala in je približno 13 cm.

To ne pomeni, da se je moškim ponos zmanjšal, ampak so podatki bolj verodostojni, saj o velikosti njihovih penisov po samomeritvah nikakor ni za verjeti. Od 2 do 3 cm je veliko bolj realno.

Si vedela, da penisom, ki v erekciji merijo manj kot 7 cm, uradno rečejo mikropenisi. Predstavniki vseh ras imajo tako velike kot tudi majhne penise.

Najdaljše naj bi imeli črnci, tesno in ljubosumno jim sledijo belci, najmanjše pa imajo predstavniki azijski ljudstev (tudi zaradi najmanjše povprečne telesne višine).

Velik nos, velik ponos?

Tudi mit velik nos, velik ponos po mnenju strokovne javnosti ne velja. In prav tako velikost stopala ali roke nikakor ne namigujeta na to, da je moški 'velik' tudi v mednožju.

Da o tem, da ni nobene povezave med debelino in velikostjo denarnice ter debelino in velikostjo penisa, sploh ne govorimo!

Več o tem, koliko penisov na svetu je obrezanih, koliko časa traja povprečen moški orgazem in koliko erekcij dnevno doživi povprečen moški pa si preberi na spletni povezavi Kaj mora ženska vedeti o moškem najboljšem prijatelju – PENISU!