Vzburi jo z namigi

V soboto bo Valentinovo in ravno dovolj časa imaš, da se dobro pripraviš na dan, ki ga ne bo nikoli pozabila!

11. 2. 2009

Z nekaj namigi ti bo v zelo kratkem času uspelo pričarati vrelišče v vajinem intimnem kotičku.

Ustvari pričakovanje:

Sladke besede ji zašepetaj na uho

Kakšen dan ali dva prej ji nekje v javnosti na uho zašepetaj, da boš za Valentinovo poskrbel, da bo doživela niz orgazmov … Pričakovanje jo bo spravilo ob pamet in ni rečeno, da te ne bo napadla že za prvim vogalom.

Namesto cvetja nekaj čisto posebnega:

Napiši sporočilce na svoje telo

Namesto, da ji pokloniš cvetje, ji lahko pripraviš posebno presenečenje – na svojem telesu. Zagotovo bo presenečena, če bo na tvojem telesu zagledala posebno ljubezensko sporočilce. Če v trgovini z ustvarjalnimi pripomočki ne najdeš tattoo svinčnika, pa napiši sporočilo z vodoodpornim flomastrom. Ker po nekaj dneh o tvojem plemenitem dejanju ne bo več sledi, ji sporočilce za spomin fotografiraj.

Celodnevno razvajanje:

Naj si ta poseben dan zapomni za vedno

Ker je dan zaljubljencev ravno na soboto, jo lahko začneš razvajati že zjutraj – z zajtrkom v postelji (predlagamo sveže stisnjen sadni sok, sveže dišeče žemljice in njen najljubši namaz), nato pa nadaljuj s slastnim kosilom in romantično večerjo (ne pozabi na svečke in lepo dekoracijo mize). Seveda si po vsakem obroku privoščita sladico!

Afrodizični učinek novosti:

Ljubita se z zavezanimi očmi

Na dan zaljubljencev preizkusita nekaj novega. Na primer, če se tvoja izbranka ne počuti ravno najbolje v svojem telesu, pa čeprav je v tvojih očeh prava boginja, ji predlagaj, da se ljubita z zavezanimi očmi. Naj bo to pod pretvezo, da bosta tako bolj čutila drug drugega!

Ljubezensko pojasnilo:

Kljub temu, da ga ne pričakuje

Na dan zaljubljencev od tebe pričakuje, da ji boš vsaj enkrat rekel 'ljubim te', ti pa lahko poleg teh dveh magičnih besed dodaš pojasnilo – zakaj jo ljubiš! Če ji boš razodel svoja čustva, se bo v trenutku raznežila, če ne celo potočila kakšne solzice sreče.