Vse to je zmenek

Kratek sprehod po moškem razumevanju tistega srečanja, od katerega pričakujemo več kot le: “Hvala.”

27. 7. 2006

“In potem se me je začel nekaj dotikati in namigovati na ne vem kaj,” mi začudeno opiše prejšnji večer moja prijateljica. Njena zgodba je namreč sledeča: neki prijazen, simpatičen dečko jo je povabil na pijačo, češ da se bosta pogovorila o poslovnih zadevah. Ona je sprejela, ker je potrebovala pomoč in ker je bil tip povsem v redu.

Po tej pijači, ki je bila mimogrede v večernih urah, sta se zaklepetala, se zabavala, potem je on poskusil malce nedolžnega fizičnega stika in ji postregel s še enim ali dvema komplimentoma. Zdaj ona osuplo toži, da frajer tako ali tako želi samo seks, jaz pa si zanj upam trditi, da je to še najmanj, kar pričakuje.

Kaj predvidevamo

Moški na pijačo skorajda nikoli ne povabimo dekleta, ki smo ga spoznali pred kratkim, če ne želimo, da bi to morebiti vodilo v neko obliko fizičnega zbliževanja. Predvidevamo, da se ženske, ki naše povabilo sprejmejo, tega zavedajo in da s potrdilom zagotovijo, da smo jim tudi mi zanimivi.

Ko smo na pijači, moški razkazujemo pozitivne stvari svojega življenja: denar, če ga imamo, avto, če je vreden omembe, junaške podvige (reševanje mačk z dreves, zamenjava počene gume v dežju, poboj velikanskih kobilic v počitniški hišici in podobne preživetvene nuje) in humor. Zadnji ni obvezen, ker veliko slovenskih moških pač ni smešnih. Ob podajanju teh informacij previdno opazujemo njene odzive. Če je zainteresirana za naše zgodbe in se, bog pomagaj, smeji našim šalam, predvidevamo, da smo ji všeč več kot le vizualno.

In še zadnje predvidevanje: kakršen koli fizičen dotik, ki ga med pijačo izvede dekle, moški registriramo, kot da bi nas mokrega priklopili na dva tisoč voltov. Opazimo vse! Če nas primeš za roko, ko ti pridržimo vžigalico, če nas počiš po rami, ko se nasmeješ še eni inteligentni šali, če roko položiš na naše koleno, ko hočeš popolno pozornost za svojo zgodbo. In vsak dotik za nas pomeni le eno: želiš si me.

Kaj pričakujemo

Za lažjo interpretacijo nadaljnjih zmenkov in nezmenkov pa sledeče:

Kava: pričakujemo nasmeh, kompliment, predvsem pa besede: “Upam, da se kmalu spet vidiva.” Hočemo zagotovilo za drugo srečanje.

Pijača, večerna: ker je to ponavadi koktajl ali vino, in zato na dragi strani menija, pričakujemo poljub po koncu večera in malce otipavanja po prsih.

Pijača, večerna + sprehod: poljubljanje, ročno raziskovanje tvojega telesa, poljubljanje tudi po trebuhu in vratu, ročna obdelava zaželena.

Večerja: francosko poljubljanje na poti do tvojega/njegovega doma, mečkanje na kavču, seks neobvezen, oralna obdelava zaželena.

Bogata večerja z vrhunskim vinom v dragi restavraciji: celonočni seksualni maraton, potešitev vsaj ene naše seksualne fantazije, posteljne igračke, oralna in ročna obdelava vključena, zajtrk neobvezen.

Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri