Vedno v denarnici

Ne mislimo na denar ali plačilne kartice v moški denarnici, pač pa na nekaj drugega …

31. 3. 2009

Jasno, vsak odgovoren moški ima v svoji denarnici toliko denarja (ali vsaj pozitivno številko na bančnem računu za plastična plačilna sredstva), da lahko z njim plača romantično večerjo.

Pa vendar, bistvo se skriva v drugem predalčku … kamor sodijo slike.

Priročno za dni, ko sta narazen

"Če nimam priložnosti, da bi se s svojo drago videl vsak dan, mi njena slika v denarnici pomeni zelo veliko. Imam jo ob sebi, pa čeprav je po kilometrih daleč stran od mene," pravi Matej, 28 let.

V vednost ženskam:

Dokaz, da gre zares

Ko se moški odloči in tvojo sliko postavi v svojo denarnico, vedi, da je to eden od jasnih znakov, da gre v vajinem razmerju zares. To je eden od dokazov njegove ljubezni, saj ti s tem izkazuje neke vrste pozornost in simbolično dokazuje, da bi te rad imel vedno ob sebi – tako kot od doma ne more brez svoje denarnice. Še več, če v svojo denarnico postavi vajino skupno sliko, je zadeva še bolj resna, saj ga skupna slika spominja na vajino neizmerno srečo! S tem ti dokazuje, da ti je povsem predan in da mu ni nerodno celemu svetu priznati, da si ti edina prava ženska zanj.

V vednost moškim:

Veliko ji pomeni tudi …

Če še nisi opazil, ženskam veliko pomeni tudi, da shraniš šaljiva sporočilca, ki ti jih pušča po stanovanju, pisarni … Če ga boš po enem letu povlekel iz skritega predalčka denarnice in ji ga pomolil pod nos z vprašanjem 'Se spomniš tega dne?', ji bo pri srcu zagotovo zelo toplo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri