V iskanju tistega nekaj

Se sprašuješ, zakaj najbolj neprivlačen tip dobi bejbo, za katero vsi tako slinasto pogledujejo? Odgovor: Ker je nekaj na njemu … tako vsaj pravijo ženske!!!

16. 4. 2007

Ženske se vedno zapičijo v tisto NEKAJ, kar imajo nekateri moški in česar ti nimaš! Naj ti zaupamo, da predstavnice nežnejšega spola zaznavajo, kako dobro se počutiš v svoji koži. Zato je največ, kar lahko storiš zase, medtem, ko samski tavaš po svetu, da spoznavaš svoja čustva in občutke, s tem pa tudi samega sebe. Preden se posvetiš razmišljanju o tem, kaj počneš, se osredotoči na to, kdo v resnici si.

Živijo, jaz sem …

Obstaja več načinov samospoznavanja. Najbolj enostaven način je, da se začneš zavedati, na kakšen način deluje tvoja čustvena plat. Vse kar moraš storiti: osredotočiti se na občutke, ki jih v tebi zbujajo vsakdanji dogodki. S tem boš dosegel bolj sproščen odnos do sebe in postal več nasprotnemu spolu. Ženske namreč privlači nekaj, kar še same ne znajo videti, kaj šele razložiti z besedami. To je tisto … NEKAJ!

Občutek varnosti

Zelo pomemben dejavnik pri ženskah je tudi občutek varnosti. Če ji ne boš znal pokazati, da si sposoben poskrbeti zase in hkrati za njo, potem si oplel! Iskreno se vprašaj, če sploh si sposoben skrbeti zase ali si še vedno mamin sinček? Če si slednje, potem ti trda prede, pa čeprav ti je tak način življenja všeč! Vse manj je žensk, ki bodo ubogljivo igrale gospodinjo, zato kar začni s prvo lekcijo pranja, pomivanja in kuhanja …

Iskren nastop

Ko se boš v svoji koži počutil samozadostno, ne bo več tako pomembno, kaj boš povedal, saj boš z nastopom izžareval tisto, kar žensko privlači. Všeč ji bo, kako ji boš nekaj povedal … Ko se bo enkrat zagledala v globino tvojih oči, bodo besede postale nepomembne!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri