Uživaško poletje Stjepana Hauserja - Poglej, kaj počne!

Nova hiša in kar dve lepotici!

Uživaško poletje Stjepana Hauserja - Poglej, kaj počne! (foto: Instagram.com/@hausercello) Instagram.com/@hausercello
23. 7. 2018

Stjepan Hauser, hrvaški del svetovno znanega dua 2Cellos, se v marsičem razlikuje od svojega slovenskega kolega Luke Šulića, tudi in predvsem po partnerski plati.

Medtem ko je Luka že zaplaval v zakonske vode in si ustvaril družino, Stjepan uživa v samskem stanu in si oddih krajša v družbi lepotic. In to ne samo ene, ampak kar dveh naenkrat.

Dvojec, ki ga spremljamo v Mercatorjevem oglasu, počitnice preživlja vsak v svoji domovini.

Za Stjepana je to poletje še posebej drugačno, saj ga prvič preživlja v svoji hiši, ki jo je začel graditi lani in je sedaj dokončana.

Na svojem Instagramu jo je že v funkciji Insta Story že razkazal svojim zvestim sledilcem in tako so lahko videli, da tam ne manjkata bazen in jacuzzi, prav tako jo je opremil še z odbojkarskim igriščem.

Hiša je zasnovana moderno, ponaša se kar s dvema nadstropjema, zaradi velikih oken pa se vsepovsod razprostira pogled na čudovito okolico. Bolj kot bujno zelenje, pa Stjepana razveseljuje pogled na brhki lepotici, ki mu te dni delata družbo. Gre zgolj za prijateljici ali morda kaj več?

Znano dejstvo je, da je Stjepan vedno rad obkrožen s pripadnicami nežnejšega spola in očitno mu lepe družbe nikoli ni preveč.

Foto: Instagram.com/@hausercello

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri