Ulovite si dirkača

Svet formule 1 je mamljiv: denar, slava, lepi in bogati na vsakem koraku … Več kot dovolj razlogov, da si dekle tam ulovi svojega fanta, mar ne?

25. 7. 2002

Moramo vas opozoriti, da pot do cilja ni enostavna. Kandidatk je veliko in uspeh še zdaleč ni zagotovljen. A se splača vsaj poskusiti. Draga dekleta, nekaj “groupie” zapovedi:

1. Spolirajte svoje telo do popolnega sijaja: eden najpomembnejših pogojev za uspeh je odlično oblikovano telo. Močno pomaga tudi to, da si svetlolaska ali imaš vsaj svetlo pobarvane lase. Dirkači namreč pričakujejo, da bodo njihova dekleta popolna in nabita z energijo in seksapilom. Tako kot na primer njihovi dirkalniki.

2. Pravilna izbira obleke: pri izbiri garderobe se zgledujte po dekletih, ki na štartu držijo table s štartnimi številkami. Ta dekleta imajo potni list za svet bogatih in hitrih tako rekoč že v žepu – tesno prilegajoče se hlače, za kakšno številko premajhna majica, globok dekolte. Skratka, pokazati morate čim več.

3. Pridružite se moštvu: to je najbolj zanesljiv, hkrati pa tudi najtežji način. V moštvo se skušajte preriniti kot spremljevalka sponzorja ali PR-delavka. Lahko se vpišete v tečaj masaže in skušate postati maserka v moštvu. Takrat boste imele dirkača dobesedno serviranega na svoji mizi.

4. Napadite hotel, v katerem prebivajo dirkači, če že ne morete priti do ograjenih in zavarovanih boksov na dirkališču. Trik s preoblečeno sobarico ponavadi vžge, vdrite v dirkačevo sobo. V avli hotela prestrezite dirkača in ga prosite za avtogram. Podpiše naj se vam na hlačke, ko jih še nosite! Zgodilo se je že, da sta se dve dekleti preoblekli v natakarici in vpričo dirkačevega dekleta predlagali dirkaču, naj si izbere katero od njiju. Če je v dvomih, lahko dobi obe hkrati.

5. Napadite dirkačevo zasebno stanovanje: večina dirkačev stanuje v Monte Carlu, tako da je tam največja možnost za uspeh. Nekoč je enemu od deklet uspelo priti v dirkačevo stanovanje, in ko ga je revica gola čakala v postelji, jo je presenetil varnostnik, saj ni vedela, da je bil dirkač takrat na testiranjih in da ga nekaj dni ne bo domov. Varnostnik je to vedel.

6. Dirkača začnite osvajati v nižjih prvenstvih: mlajši dirkači so veliko lažji plen. Prek njega se vključite v dirkaško sceno in potem lahko po korakih napredujete vse do formule 1. Sedanja žena Michaela Schumacherja je bila nekoč dekle dirkača Heinza-Haralda Frentzna. Postopek torej deluje.

7. Spoznajte njegovo zasebno življenje: prebijte se v krog njegovih prijateljev ali pa se pozanimajte, na kakšne zabave hodi. Malce alkohola, sproščena atmosfera – ne more vam uiti. Seveda pod pogojem, da boste poskrbele, da vas bo opazil. Dirkača pred tem seveda podrobno preštudirajte. Ko so Spice Girls nastopile na McLarnovi predstavitvi, jih je pozdravil David Coulthard in se predstavil kot voznik in “začimbice” so ga vprašale, kdaj pride po njih z limuzino. Šele kasneje so videle, da je njegova limuzina le enosed z 800 konji.

8. Če vse odpove, poskusite s podkupovanjem: skušajte podkupiti nekoga iz dirkačeve bližine. “Groupie” je nekoč podkupila dirkačevega šoferja, da jo je skril v prtljažnik avtomobila. Ko so prišli do hotela, je dekle skočilo iz prtljažnika. Dirkač je takoj odpustil šoferja, dekle pa prepustil varnostnikom. Ko vam uspe ujeti svojo žrtev, hitro poskrbite, da dobite, kar želite. Konkurenca je namreč huda in pred vašimi vrati že čaka naslednja “groupie” z novimi idejami.

Andraž Zupančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri