Tvoj dragi na zrnu graha

Zjutraj mu pod nos pomoli kavo, počakaj, da odpre oči, nato pa ga takoj vprašaj, o čem je sanjal. Če boš čakala, da se bo povsem prebudil, se bo spomnil samo tega, ali sta prejšnji dan seksala ali ne. No?

Tvoj dragi na zrnu graha (foto: profimedia) profimedia
10. 3. 2014

V sanjah je ... Učil se je za izpit

To so pozitivne sanje, saj govorijo o njegovi ambicioznosti, perfekcionizmu in močni želji po tem, da bi dosegel več tako na delovnem mestu kot v ljubezni. Tovrstne sanje sanjajo moški vseh starosti, ne le študenti, nasprotno: s starostjo postanejo sanje o izpitih vedno pogostejše.

V sanjah je ... Zamujal na pomemben sestanek

Tekel je po labirintu, preskakoval stopnice, skakal čez jarke, skoraj izdihnil, na cilj pa ni prispel. To so tipične sanje osebe, ki ima težave s tesnobo, in nakazujejo strah pred spremembo. On pa nanjo ni pripravljen (si ga mogoče zadnje čase zasliševala o poroki ali otrocih?) in ta trenutek ni razpoložen za revolucije. Po drugi strani so takšne frustrirajoče sanje lahko le znak negotovosti.

V sanjah je ... Bežal pred zasledovalci

Nimaš razloga za paniko, saj ni rečeno, da je tematika njegovih sanj tudi v resnici povezana s stresom, ki ga ne obvladuje. Pogosto njegova podzavest tako opozarja na notranjo nujo po pomembni odločitvi.

V sanjah je ... Seksal

S kom? S tabo? To! Super, super: želi si te tudi v sanjah. Z neznanko? To še ne pomeni, da bi te rad prevaral, vendar njegove sanje izdajajo njegovo željo po novem.

A naj te to ne skrbi: najbrž bi rad samo zamenjal misijonarski položaj, v katerem že predolgo vztrajata, ali s tabo pogledal XXX-filmček. In še črni scenarij? Priznal ti je, da sanja o vajini skupni prijateljici. Kaj pa zdaj? Mogoče ni nič usodnega, a oči na peclje!

V sanjah je ... Padal v prazno

Če na poti ni naletel na nobeno oviro, to pomeni, da ima zadovoljujoče spolno življenje, toda dejstvo, da je odvisen od druge osebe, mu daje občutek, da izgublja nadzor. Če na svoji poti zadene v oviro, kar povzroči travme in bolečino, pa je po drugi strani znak razburkane, težavne ljubezni.

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri