V razmerju z njim in 5 resnic o njem, ki jih moraš poznati!

Sprenevedanja je konec – tule so dejstva črno na belem. Kar priznaj, da marsikaj sicer na skrivaj že slutiš ... pa vendarle si včasih nočeš priznati, da tvoj dragi ...

2. 12. 2011

1. Hoče, da si tisto, kar si v resnici

Igranje, oponašanje in pretvarjanje je nenaravno in že na daleč smrdi po pomanjkanju samozavesti, zato se te navade čim prej reši. Zaljubil se je vate, in ne v tisto punco, ki je morda tvoja vzornica ali ji želiš biti podobna.

2. Strašansko rad sliši kakšen kompliment na svoj račun

Moški nedvomno išče potrditev in pohvala deluje kot blagodejna masaža – za njegov ego. To je tisto, kar ga spravi v dobro voljo, kar ga žene naprej in zaradi česar se bo potrudil tudi v prihodnje. Drugače pa pohvala prija tudi tebi, ali ne?

3. Obožuje zabavne punce, ki ga znajo spraviti v smeh

Limone, ki se kislo držijo in poskušajo z navzdol zavihanimi kotički ustnic okužiti še vse okrog sebe, niso na njegovem seznamu niti kot prijateljice, kaj šele kot punce.

4. Nikoli in nikdar ne more brati tvojih misli

Včasih ima srečo in slepo ugane, kaj se ti plete po glavi, a to je bolj izjema kot pravilo. Ker ti mačka pač ni pojedla jezika, te menda res nič ne stane, če svoje misli izraziš. Le če se mu pridno zaupaš, lahko od njega pričakuješ popolno podporo.

5. Rad opazuje, kako se oblačiš

Nekaterim se zdi to celo bolj vzburjajoče kot slačenje. Se sprašuješ, zakaj? Določeni kosi tvoje garderobe poudarjajo ženskost ter se med oblačenjem napolnijo z vznemirljivimi oblinami. In na tem mestu njegova domišljija ponori ...

Besedilo: Manca Kraševec

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri