Trije zmenki, ki ga bodo osrečili

Moški, ki uživajo v kulturnih dogodkih, na primer obisk muzeja ali ogled gledališke predstave, so po naravi mirnejši in v življenju zadovoljnejši, ugotavljajo znanstveniki. Zato predlagamo, da ga pelješ ...

Trije zmenki, ki ga bodo osrečili (foto: Getty Images, Kevin Sweeney/Studio D., istockphoto.com, Chris Clinton, Wire Image, profimedia.si) Getty Images, Kevin Sweeney/Studio D., istockphoto.com, Chris Clinton, Wire Image, profimedia.si
22. 11. 2011

V kino

Izberi tak film, ki ni tipično zahodnjaški, v katerem se ne streljajo kar po vrsti in ne uničujejo pločevine kot po tekočem traku.

Primernejši bo kakšen z globljo vsebino, ki se vaju bo dotaknila in vama dala misliti.

Na predavanje

Muzeji, knjižnice in druge kulturne ustanove pogosto organizirajo zanimiva predavanja, na katere povabijo vrhunske strokovnjake.

Poiščita temo, ki vaju zanima zasebno ali pa je s področja vajinega študija ali dela.

Na vinsko pokušino

Če sta ljubitelja žlahtne kapljice, morata o njej tudi kaj vedeti.

Največ se bosta naučila na pokušini v vinski kleti, kjer vama bodo poleg različnih vrst vina postregli tudi tisoč in eno zanimivo informacijo.

Imela se bosta zabavno in kulturno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri