Tako (po prvem seksu) žensko osvojiš za vedno

Po zmagoslavju pretekle noči, ko sta skupaj pristala v postelji in se v dvoje imela odlično, tvoje delo še ni končano … pravzaprav se šele začenja!

Tako (po prvem seksu) žensko osvojiš za vedno (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2016

Ko se ona zjutraj prebudi v tvojem objemu, jo moraš osvojiti na novo – s temi zmagovalnimi potezami ti bo uspelo ohraniti status posteljnega boga …

Ostani v postelji

Razumemo, da imaš polno glavo dela, ki ga moraš opraviti, a kljub temu si vzemi 5 minut časa in se privij v njen jutranji objem ter ji izkaži malce nežnosti s poljubi.

Zakaj? Če zjutraj takoj zapustiš prizorišče dogajanja, bo ženska pomislila, da vse skupaj obžaluješ ali pa bi rad čim prej stran od nje.

Dogovorita se za nov zmenek

Lahko si z njo ravnal kot s kraljico, a dokler ji ne boš povedal, da bi jo rad peljal na nov zmenek (IN NE: se slišiva kasneje!), ne bo povsem prepričana, ali hočeš kaj več kot le avanturo – dogovorita se za uro in kraj naslednjega srečanja.

Zakaj? Ženska je po seksu bolj ranljiva, zato rada sliši zagotovilo, da se bo stvar še kdaj ponovila oziroma razvila v kaj več.

Poljub za slovo

Če bi rad zavzel njene misli vse do večera, ji ob odhodu pritisni poljub, ki ga ne bo pozabila.

Zakaj? S tem ji boš pokazal, da te neznansko privlači in da si jo noro želiš imeti samo zase.

Nekaj čutnega

Namesto, da jo ob novem srečanju takoj napadeš z rundo seksa, ji predlagaj masažo ali tuširanje v dvoje.

Zakaj? S tem ji boš sporočil dvoje: Prvič, da bi ji rad posvetil svojo pozornost in drugič, da obožuješ njeno golo telo, ki pa ga ne želiš zgolj izkoristiti za lastne užitke.

S pravimi prijemi boš dosegel, da bo o tebi tudi prijateljicam razlagala kot o božanstvu, ki se je prikradlo v njeno posteljo.

Preberi še: 50 fantov smo vprašale, kaj jim je na ženskah všeč in kaj ne! Ti odgovori te znajo presenetiti ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri