Strup je v majhnih stekleničkah

Velikost že šteje, a ne vedno v plus. Tehnika je (!) pomembna. A ko je govora o velikosti, ne mislimo vedno na točno tisti del telesa, ampak tudi na telesno velikost.

Strup je v majhnih stekleničkah (foto: Chris Clinton, profimedia.si, Arthur Belebeau, fotolia.com, Getty Images, Sašo Radej) Chris Clinton, profimedia.si, Arthur Belebeau, fotolia.com, Getty Images, Sašo Radej
10. 5. 2013

Študija univerze John Hopkins University govori namreč o tem, kako lahko višina vpliva na njegov značaj in temperament.

 Je visok?

Ker je vajen gledati na svet od zgoraj navzdol, lahko pričakuješ, da bo dominanten tudi do tebe. Najbrž je samozavesten, relativno zadovoljen in tudi premožen: statistika je namreč pokazala, da dobijo višji ljudje tudi višjo plačo: za vsak centimter 300 evrov/leto več.

Vidiš, da košarkar, ki te vabi ven, sploh ni tako napačen?

Bolj pri tleh?

Vsi petelini v zgodovini so bili ekstremno nizke rasti: Napoleon, Putin, Sarkozy, Berlusconi ... Vsi našteti so živ dokaz za to, da se nižji moški bolj trudijo, da bi jih svet opazil.

In tako je tudi z ljubimci: tisti manj visoki se v postelji veliko bolj izkažejo, saj vtisa niso vajeni delati s svojim videzom, ampak z dejanji.

In še en ne povsem nepomemben podatek: manjši moški v povprečju živijo pet let dlje od tridelnih omar!   

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri