Spravi punco v nagajivo razpoloženje

Ti si kot bencin, hitro vnetljiv. Zadostuje ti, da se prepogne, da bi nekaj pobrala s tal.

30. 3. 2010

Čez glavo dovolj ti je, da ima za milimeter globlji dekolte, za centimeter krajše krilo in za malenkost ožje petke. Opaziš, da je uporabila šminko močnejše barve in si s črno občrtala oči, in že goriš. Zdaj pa res že težko dihaš, ker si je popravila pramen las z obraza. To si ti, ona pa, da se zagreje, potrebuje malo več časa. A zato gori dlje! Če se rad igraš z ognjem, je ta prispevek zate.

Ljubeče jo opazuj

Opazovanje nima nič opraviti z neprestanim buljenjem v njen dekolte, ko daješ vtis, da bi te zbudil le škaf ledene vode. Tu in tam se z očmi sprehodi po njenem telesu in ogledovanje nujno končaj pri očeh. Dejstvo, da ti je všeč njeno telo, jo zelo vznemirja – napihne njen libido in njeno samozavest. A šele globok pogled v oči jo bo zares vzburil, kot pričakuješ. Kadar jo pogledaš naravnost v oči, ve, da jo ne le gledaš, ampak tudi zares vidiš.

Naredi ji veliko uslugo

Ne boš verjel, ampak opravljeno (po vseh pravilih moško) opravilo, ki ga ona seveda sovraži, te bo prej pripeljalo med njena stegna kot ogromen šopek vrtnic. Gre za to, da ji rože lahko kupi vsakdo z nekoliko debelejšo denarnico, draga darila pa so za nameček še sumljiva: nikoli se namreč ne ve, kakšen namen se skriva za njimi.

Fant, ki gre namesto nje v čistilnico ali odpelje njen avto na servis, pa jo ima zagotovo tudi rad. Kadar ji z ramen odvzameš breme, ne sprostiš le nje, ampak tudi njen urnik. Saj veš: manj obveznosti
bo imela, več časa si bo lahko vzela za tisto, o čemer sanjaš.

Skrivaj se je dotikaj v javnosti

Kakšen občutek in kakšne misli se v njej utrnejo, ko jo pod mizo v lokalu nežno pobožaš po stegnu? Čudovite! Takoj začne fantazirati, kje vse bi še rada, da bi se je dotaknil za zaprtimi vrati. Te mika, da bi ji dal kompliment?

Povej ji vse, kar ti leži na duši, a ji obenem pogladi lase in ji s prstom zdrsni čez ustnice. Nenadzorovano izkazovanje želje po seksu v javnosti zna biti zanjo precej odbijajoče, nedolžne in nežne geste pa jo tako vzburijo, da komaj čaka, da te dobi na samem.

Šepetaj ji na uho

Dovolj bo, da jo potiho spomniš na dogodek, ki je obema veliko pomenil. Vprašaj jo, ali se še spomni, kako sta se takrat ljubila v kuhinji ali v zakulisju koncerta. Spomin na skupne vroče trenutke bo v njej sprožil čustva, ki jih je doživljala takrat. Če boš ob tem še sramežljivo dodal, da si jo zdaj želiš še dosti bolj, lahko pričakuješ, da te ne bo dolgo pustila na suhem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri