Spoznaj postavnega Slovenca, ki je v teh dneh blestel na modni reviji Dolce&Gabbana!

Vedno se tako razveselimo, ko kakšnemu Slovencu uspe v tujini! Bravo Majk! ❤️

Spoznaj postavnega Slovenca, ki je v teh dneh blestel na modni reviji Dolce&Gabbana! (foto: Instagram.com/majkperosa) Instagram.com/majkperosa
6. 7. 2018

Ko je Primorec Majk Peroša postal mister Slovenije 2017, si je zadal zelo visoke modne cilje, a kot je iz prve roke izvedel novinar naše medijske hiše, jih zdaj že zelo pridno uresničuje.

Pred dnevi je v Milanu potekal tradicionalni teden moške mode, kjer na različnih revijah svetovnih oblikovalcev predstavijo modne trende za pomlad in poletje 2019.

 

A post shared by Majk Peroša (@imike_boy) on

Del te sanjske zgodbe je bil tudi Majk, ki je nastopil na dveh odmevnih modnih revijah svetovno priljubljene modne znamke Dolce&Gabbana, na modni pisti pa sta mu družbo delali tudi Monica Belluci in Naomi Campbell.

 

A post shared by Majk Peroša (@imike_boy) on

"Povabila na modno revijo sem se zelo razveselil. Iskreno sem še vedno presenečen in zmeden, saj ne morem verjeti, da sem bil kot maneken deležen nastopa na modni reviji priznanega modnega dvojca, kot sta Stefano in Dolce Gabbana. Velike zasluge za to, da mi je uspelo, ima včasih svetovno znana misica in manekenka, modna agentka Berni Marovt, lastnica agencije Berni models.

 

A post shared by Majk Peroša (@imike_boy) on

Z njenimi zelo profesionalnimi napotki za modele in manekenke sem se po večkratni poizkusih iskanja agencij v Milanu prebil do ene boljših, to je Major Model Management," je novinarju naše medijske hiše povedal Majk in dodal, da je prva revija Dolce&Gabbana, na kateri je nastopil, predstavljala trende znamke D&G za pomlad poletje 2019, na drugi pa se je predstavil v spodnjem perilu. 

 

A post shared by Majk Peroša (@imike_boy) on

"Druga revija je bila res nekaj posebnega, saj je bila 'skritega tipa', dogodka pa so se lahko udeležili samo zelo redki in prepoznavni gostje. Izbor fantov za modno revijo v spodnjem perilu je bil še ožji in sem izredno ponosen na ta cilj, saj veliko treniram in se posvečam svoji postavi ter zdravemu načinu življenja," je še zaključil.

Bravo našiiiiii!

Za revijo Nova je prispevek napisal Alojz Petrovčič

Fotografije: Osebni arhiv

Preberi še: Natalija Gros (Zvezde plešejo) je delila prvo skupno sliko s svojim izbrancem!? (+ vključuje poljub!)

Priporočamo tudi: FOTO: Utrinki sanjske poroke košarkarja Žige Dimca in njegove Adrijane