SMS seks zapeljevanje (in napeljevanje)

Iz njegovih SMS-sporočilc lahko razbereš več kot samo njihovo vsebino. Zaupaj občutkom, ki se v tebi prebudijo, ko zaslišiš tisti biiip ...

20. 6. 2014

Mobilna seksi predigra

Ko na zaslonu vidiš izpisano njegovo ime, že veš, da bi bilo vsebino sporočilca treba cenzurirati. Temu tipčku ni seksa nikoli dovolj (sploh pa niti vajin prvi ne bo neznanka, saj si že dobila prvi MMS s fotografijo ...). Ne izdaj mu vseh svojih skrivnosti.

SMS-inkontinenca

Ko konec dneva narediš bilanco svojih aktivnosti, se na vrhu seznama znajde brisanje njegovih sporočilc. Sledijo si takole: ‘Si že popila kavo?’, ‘Čez minutko te pokličem.’, ‘Sem že pred vrati.’ itd. To ni zaljubljenost, ampak nadlegovanje. Se res hočeš zaplesti z njim?

Haiku

Njegova sporočilca so prava poezija v stilu japonskih haikujev. Tvoj Prešeren je nežna duša in velik romantik. Najlepše od vsega pa je, pa da se tudi ti ob njem počutiš drugačno; v tebi je prebudil ustvarjalnost, ki se je sploh nisi zavedala. Preveri le, da ni na kakšnih substancah ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri