Skrivnosti, za katere bi njegov penis želel, da bi jih ti vedela

Njegov korenjak bi želel, da bi ti vedela ...

Skrivnosti, za katere bi njegov penis želel, da bi jih ti vedela (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2021

1

... da se tako boji tvojega razočaranega obraza, da se takrat še bolj skrči. Če ga hočeš postaviti pokonci, moraš biti nad njim navdušena.

2

... da ti je hvaležen, če redno izvajaš Keglo­ve vaje. Rad ima tvoje natrenirane krožne mišice – če jih stiskaš med seksom, je to zanj podobno, kot če bi se znašel v nebesih.

3

... da najbolj uživa v dveh položajih: ko si ti na njem, saj se takrat lahko popolnoma osredotoči na lastne občutke, in v pasjem, ko ima ves nadzor v svojih rokah (za povrh pa še čudovit razgled na tvojo čudovito ritko).

4

... da mu je udobneje, če si dovolj mokra, navsezadnje pa je tvoja mokrota zanj tudi kompliment. (A če nisi, ni nobena tragedija, če si malo pomagaš z lubrikantom.)

5

... da mu je nemogoče odgovoriti na vprašanje, ali mu je bolj všeč vaginalni ali oralni seks, saj je to enako, kot če bi tebe vprašali, ali so ti bolj všeč louboutinke ali manolke – oboje bi seveda najraje imela v neomejenih količinah!

6

... da zaznava različnost vagin: nekatere so ožje, druge širše, nekatere se hitro odzivajo, druge počasneje, a da je najraje v tisti, s katero je kompatibilen in katere lastnico ima rad.

7

... da se zares boji le dvojega: tvojih nepredvidljivih zob in preveč divjega skakanja po njem – včasih, resda redko, se kakšen penis tudi zlomi.

Pripravila: Alja Maček

Preberi še: 5 vprašanj o tvojih seks igračkah, ki zanimajo vse moške

Priporočamo še: Ženske iskreno o varanju in o tem, kaj jih je ta izkušnja naučila