To je zmenek, ki ga gotovo še nisi doživela (vse je enkrat prvič, za to je poskrbela karantena)

Pri ona-on.com v teh dneh vzpostavljajo avdio in video zmenke, s pomočjo katerih se boš lahko začasno družila kar prek spleta. 😍

To je zmenek, ki ga gotovo še nisi doživela (vse je enkrat prvič, za to je poskrbela karantena) (foto: PROMO) PROMO
26. 3. 2020 | Promocijsko sporočilo

Povsod po svetu je v zadnjem mesecu zaznati velik porast uporabe aplikacij in storitev za spletno spoznavanje, kako tudi ne? Zmenki v živo so praktično prepovedani, ljudje pa smo #ostalidoma z računalniki in telefoni v roki.

Pri ona-on.com pravijo, da ni toliko problem v nekaj tisoč novih uporabnikih v zadnjih dveh tednih, kot je v tem, da se je zelo povečal obseg uporabe. Če smo včasih na ona-on.com pogledali po 10-krat dnevno, je to zdaj 100-krat. Socialna izolacija nas je torej izrazito usmerila v daljše preživljanje časa na spletu in spletno spoznavanje.

Kako je socialna izolacija spremenila spletno spoznavanje?


1. Znatno povečan obseg uporabe, 100.000 mesečno aktivnih na ona-on.com.

2. Daljše dopisovanje in spoznavanje prek spleta namesto zmenkov v živo.

3. Povečan obseg klepetov, pošiljanja slik, animiranih slik, video voščilnic.

Prihajajo avdio in video spletni zmenki namesto fizičnih srečanj

Medtem ko nekateri še vedno prakticirajo domnevno varne zmenke v živo in se dobijo na sprehodu namesto v lokalu na kavi, je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo tudi to prepovedano ali prenevarno, začasno ostajamo torej na spletu.

V času, ko so fizična srečanja omejena, je smiselno, da nadgradimo dopisovanja še s klici in pozneje z video pogovorom prek spleta. Pri ona-on.com so avdio in video zmenke vpeljali že leta 2013, vendar jih takrat še praktično nihče ni bil pripravljen uporabljati, zato so storitev umaknili. V 2020 se bo storitev z novejšimi tehnologijami vrnila na mobilne telefone.

Leta 2013 še ni bil čas za avdio/video zmenke na ona-on.com, zdaj se ponovno vračajo!


Na ta način se dejansko virtualno družimo in poleg dopisovanja zaznavamo govorico telesa, barvo glasu, humor, gestikulacije ipd., kar je presenetljivo dober približek zmenka v živo. 

Ocenimo torej lahko, ali se bomo po zaključku domačega pripora dejansko srečali tudi v živo. Za številne bodo avdio in video zmenki noviteta, potrebovali bodo nekaj časa, da se jih navadijo.

Čas za nove veščine spletnega spoznavanja

Samski imajo v teh dneh priložnost, da pregledajo obsežno knjižnico znanja na ona-on.com, preverijo na stotine zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com, in preletijo napotke, kako najhitreje do uspeha. Vse omenjeno najdeš na ona-on.com/magazin.

Če v tem obdobju iščeš družbo, vsekakor odklikaj na ona-on.com, ki je nedavno postal NAJ servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (raziskava Valicon, januar 2020), poleg tega pa je ona-on.com tudi NAJ mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak (2018). Začni tukaj: ona-on.com/registracija.

Mobilna aplikacija ona-on.com deluje na spletu (PWA) tako, da vtipkaš ona-on.com kar v brskalnik svojega pametnega telefona in ne iščeš aplikacije po “app store-ih”. Seveda pa lahko začneš tudi na računalniku, prenosniku ali tablici.

Preveri brezplačno in brez obveznosti

Če bi rada preizkusila spletno spoznavanje na ona-on.com, naredi to v teh dneh popolnoma brezplačno in brez obveznosti.

Ko boš po brezplačni registraciji v celoti izpolnila profil na ona-on.com, prejmeš tudi lepo darilo za nove uporabnike, tako da investicija v spletno spoznavanje ne bo problem.

Prejela pa boš tudi dostop do številnih izobraževalnih vsebin, kjer se enostavno poučiš, kako najhitreje do spletnih zmenkov in pravega partnerja s pomočjo ona-on.com. Prvi korak pa je brezplačna registracija: ona-on.com/registracija.

 

Ona-on.com je najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak 2018).

Ona-on.com je vodilni portal za spletne zmenke v Sloveniji v 2020

Nedavna raziskava raziskovalne hiše Valicon (Intimne zveze in moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke, januar 2020) je pokazala, da je ona-on.com prva izbira samskih Slovencev, ki iščejo resno zvezo. 

Ona-on.com je najbolj prepoznana blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com, še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.

Tina & Luka, virtualna asistenta na ona-on.com.

Na ona-on.com pri spoznavanju pomagata tudi virtualna asistenta, Tina & Luka. Preženi dolgčas in spoznaj nove zanimive ljudi ter se v času karantene odloči, ali jih želiš – ko bo spet varno – spoznati tudi v živo: ona-on.com/registracija.

Ona-on.com dejstva in številke

♥ Več kot 180.000 registriranih, več kot 100.000 trenutno aktivnih uporabnikov.

♥ Najboljši servis za zasebne stike v Sloveniji (Valicon, 2020).

♥ Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak, 2018): ona-on.com/app.

♥ Brezplačni preizkus brez obveznosti: ona-on.com/registracija.