Si nora na zabave in huda žurerka?

Poletne zabave odpirajo vrata jesenskim … Za dober žur se vedno najde vzrok. A kakšna žurerka si? Boš s svojim odklopom naredila vtis na fante ali jih boš le odvrnila od sebe?

13. 9. 2011

Ja za zabavo!

Všeč mi je, da se znaš sprostiti

... pravi Tadej

Punce, ki so vse zadrgnjene in na zabavah ne vedo, kaj bi počele same s sabo, me odbijajo. Sem veseljak in okoli sebe imam rad vesele ljudi. Všeč mi je, da plešeš, poješ oz. počneš stvari, ki jih zabava narekuje, da se pogovarjaš z vsemi in se veliko smejiš. Ni ti treba biti zvezda zabave, lahko si tudi bolj nežna duša, malo umaknjena od središča dogajanja, ki pa ga vseeno spremljaš – pomembno je le, da si sproščena in da se ti vidi, da se zabavaš. Oblačila? Nam fantom je všeč, da si seksi in urejena, ni ti pa treba pretiravati s tricentimetrskim make-upom in petami, ki ti ne dovoljujejo hoditi ali plesati. A najpomembnejši so tvoj nasmejan in zadovoljen obraz ter pripravljenost na majhne vragolije, ki pripomorejo k dobri zabavi.

Ne za pijančevanje

Ni mi všeč, da spustiš vse zavore

... pravi Tilen

Seveda nimam nič proti, da se rada poveseliš, a kar je preveč, je preveč. Fantje se sicer ne bomo preveč branili punce, ki bo takoj pokazala, da je za seksi akcijo v spalnici gostiteljevih staršev ali sestrini sobi, a o tebi bomo naslednji dan komajda rekli kakšno besedo, nihče od nas pa te ne bo poklical za zmenek, razen če si ne bo obetal še enega mečkanja. Verjetno bomo pozabili celo tvoje ime. Druga stvar, ki me moti, je nalivanje z alkoholom. Ali zabava res pomeni, da se moraš do konca napiti in da potem počneš stvari, ki se jih naslednji dan sramuješ? Raje se odklopi brez alkota in uživaj v mejah normale, da se te ne bomo moški ustrašili kot potencialne alkoholičarke oz. zoprne pijavke. Pa še nekaj – če si res tako zelo rada v središču pozornosti, bodi, a ne pričakuj, da se bo cela zabava vrtela le okrog tebe.

Mini anketa

Ti je všeč, če je strastna žurerka?

“Rad vidim, da se rada zabava, se sprosti in je prava žurerka, a pomembno je, da se na zabavah obnaša lepo.” – Mirko, 23 let

“Moti me, če preveč žurira, če se napije, saj je potem tečna, ali pa če teži, ker pijem jaz.” – Grega, 21 let

“Všeč mi je, da se zabava, vendar mora imeti zabava neke meje – naj ne postane vzrok za pijančevanje in razuzdanost.” – Jože, 33 let

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri