Seksi pridne punce

Le zakaj bi bil seksi videz samo za poredne punce? Tudi pridne punce imajo kaj pokazati.

29. 3. 2007

Obeta se nam dolgo, vroče poletje. Ne, nisem bral vremenske napovedi, ampak prejšnjo številko Cosma, v kateri piše, da bo v toplih poletnih dnevih minika obvezna oprema. Nakupovalna središča bodo nabita z brhkimi puncami, ki tekmujejo, katera bo kazala centimeter več. Kdo naj se temu upre?!

Velikokrat se je zgodilo, da sem stopil v trgovino le po športno majico in nato zašel za puncami v modne oddelke ter pozabil, po kaj sem prišel. Toda vedno je lahko tudi slab­še. Kot se je zgodilo mojemu znancu, ki se je, očaran nad lepotico, ki je šla mimo njega, zabil naravnost v drog. Ja, moški smo precej nemočni, ko gre za ženske čare. Kri pač zapusti možgane.

Preveč testosterona

Toda ali to pomeni, da je punca, ki pokaže nekaj več svojega telesnega zaklada, na voljo vsakem perverznežu? Žal nekateri moški mislijo tako. V smislu zakaj kaže, če si ne želi, da jo gledajo. Taki si celo dovolijo biti predrzni in agresivni, toda kdo naj brani uboge punce pred tovrstnimi tipi?

Ponavadi se branijo same. Posledica tega pa je, da se za izzivalen videz večinoma odločijo punce, ki se znajo postaviti zase. In kaj se zgodi s ‘pridnimi’ puncami? Ali imajo res le dve izbiri: seksi oblačila, ki čakajo v omari za posebne priložnosti, ali prenašanje včasih neznosnih obleganj nezaželenih snubcev?

Le pogumno

Seveda ne! Le pogumno, pridne punce! Vaši sanjski fantje komaj čakajo priložnost, da uživajo v pogledu na vaše čudovite obline. Če se vam zgodi, da se na vas prilepi kakšen tako vsiljiv kot neprivlačen perverznež, mu dajte vedeti, da je njegova pozornost več kot nezaželena. Ja, vaši čari so vsem na ogled, toda to ne pomeni, da so tudi vsem na voljo.

Prijateljice so mi zaupale, da so najbolj zoprni perverzneži tisti z ‘dolgimi leti izkušenj’. Takih se je baje precej težko znebiti, ker kar vztrajno buljijo. Nič hudega. Če se mu ne da povedati na lep način, bodite vedno bolj jasne v tem, da je njegovo obnašanje nesprejemljivo, vse dokler ne bo dojel, da znajo biti tudi pridne punce preveč trd oreh zanj. Tako bo tvoja lepota namenjena le izbranim.

Kaj nam je seksi?

Kljub temu da je golo žensko telo mojstrovina naravne lepote, najbolj seksi ni vedno biti povsem razkrita. Včasih nas bolj vzburja tisto, kar je le napol razkrito, ker ob tem podivja domišljija.

Na primer prosojno ali dovolj tanko blago. Niti ni nujno, da se kaj resnično vidi. Dovolj je, da vemo, da bi se lahko videlo. Noro seksi je tudi videti komaj zakrite ženske atribute. Kot prej omenjeno minikrilo. Čeprav je od dolgih, čudovitih nog zakrit le kakšen centimeter, nas obseda in obnoruje prav ta centimeter. Pogled nam zdrsne po nogah, ki se nadaljujejo in nadaljujejo ... potem je naenkrat konec poti, mi pa hočemo vsaj še malo.

Oprijeta oblačila so tudi seksi, toda pusti včasih svojima prijateljicama nekaj več prostora, da se bosta lahko malo zibali, ko se boš premikala; videla boš, kako težko te bodo moški gledali v oči. Poletje bo vroče? Meni je že zdaj.

Dalibor Abula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri