Seks za umret

Slaba novica: med seksom ti je že večkrat zaspala tik pred napetim koncem, njena na stežaj odprta usta pa so pomenila samo zehanje. Dobra novica: posteljne veščine so kot matematika. Da bi obvladal odvode in integrale, potrebuješ oboje: talent in učbenik. Poskrbi, da bo vajin seks za umret (pa ne od dolgčasa).

23. 2. 2006

Nov vozni red

Še avtobusi tu in tam spremenijo vozni red, da je bolj zanimivo. Nič ni bolj dolgočasnega od posteljne rutine: trije cmokci na usta, dva na vrat, dva grižljaja ušesnih mečic, potem potežkaš joškici, najprej levo, potem desno, bognedaj obratno, in že si med njenimi nogami, ona na hrbtu, ti na njej. Nujna bo vsaj sprememba voznega reda.

Če tvoja draga natančno ve, kaj pride potem, kako in za koliko časa, se bo težko uprla globokemu spancu. Pri seksu najbolj vznemirja nepredvidljivost. Naslednjič lahko začneš od zadnjega konca, se ustaviš na sredini, jo oralno zadovoljiš in se vrneš nazaj k delu.

Nove lokacije

Postelja je udobna in trenutno temperature niso preveč prijazne, ampak takoj ko bodo na dan pokukali zvončki in trobentice, jo odpelji iz spalnice. Alternativna zimska lokacija, kjer je vedno toplo, je kuhinja. Mogoče ne veš, a kuhinjska miza je bila prvotno izumljena za ljubljenje, saj je včasih primanjkovalo kurjave. Če je še nista krstila, to storita čim prej.

Od kuhinje vaju lahko pot vodi v kopalnico na strasten seks v stoje v kabino za tuš. Ko bosta podrobneje raziskala stanovanje, pa se odpeljita ven na nedeljski izlet in raziščita stranpoti.

Hitra postrežba

Nikjer ne piše, da mora dober seks obvezno trajati sedem ur in pol. Včasih imata na razpolago samo pet minut, a ne misli, da to ni dovolj. Ni res, da ženske ne maramo hitrega seksa: ženske ne maramo hitrega seksa vsak dan! Občasno si vas želimo brez predigre, napol oblečene, od zadaj ali spredaj, samo da je strastno. Kadar se nas lotite tako na hitro, da si ne moremo sleči ne krila ne hlačk (hlačke samo umaknete, aaaaaaa ...), vemo, da se nam ne morete upreti, to pa je groooozno seksi.

Luksuzna postrežba

Če boš vedno mislil samo nase, se bo tvoja deklica ohladila. Cosmo ti toplo priporoča, da tu in tam misliš samo nanjo. Danes zvečer vse delo opravi ti, ona pa naj se osredotoči le na svoje občutke. Od tega bosta imela veliko oba: ona bo bolj uživala in doživela močnejši orgazem, ti pa boš prihodnjič za svoj trud bogato nagrajen.

Pot do vrhunskega seksa je pogosto dolga, zato velja, da ženske začnejo v njem resnično uživati šele po svojem 30. letu. Ti svoji dragi lahko pomagaš skrajšati čas do norih orgazmov – tudi če ne bosta ostala skupaj vse življenje, se te bo spominjala kot najboljšega ljubimca. Bi si sploh lahko želel kaj boljšega?!?

Anja Osojnik