Se je zaradi vas pripravljen odreči karieri plejboja?

Osvajanje mu je šlo vedno bolje kot matematika, zato vseh trofej že zdavnaj ni znal več prešteti, potem pa ste prišli vi …

24. 2. 2005

Redko omeni vaše ‘predhodnice’

Jih pa zato toliko pogosteje srečujeta v mestu, na morju, pred kočo pri Sedmerih jezerih in po dobno. No ja, priznati morate, da se v njihovi prisotnosti obnaša zelo civilizirano in vas nikoli ne pozabi predstaviti, prav tako vas občasno pogumno brani pred njihovimi kremplji. Sam od sebe jih omeni le redko in še to ne poimensko (tako dobrega spomina pa že nima).

Je mož beseda

Moški zelo hitro in brez premisleka rečejo: “Jutri te pokličem, ljubica”, že naslednjo sekundo pa se jih poloti popolna amnezija. Če se torej drži vajinih dogovorov, pomeni, da vas spoštuje. Da je resen. Očitno ste mu všeč in bi z vami rad ostal dlje kot le za čez veliko noč.

Z roko vam gre skozi lase

Če se ne ukvarja le z vašimi najbolj osnovnimi(!) erogenimi conami, je ali razgledan ali zaljubljen. Če se vas veliko dotika po celem telesu, ne pa le tam in tam, je oboje - razgledan in zaljubljen. Popolnoma jasno je, da je staknil virus monogamije simplex. Nekateri nekdanji plejboji ga prebolijo, tik preden postane preresno (torej tik pred oltarjem), nekateri pa še v pozni starosti v domu upokojencev osvajajo mlade negovalke.

Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri