Samozadovoljnost

Nobena skrivnost ni, da gre moškim le ena misel po glavi. Odnos do te misli pa je tisti, ki odloča, kako se bo ženska odločila.

28. 8. 2008

Po določenem obdobju sem znova samski in zaradi tega se večkrat znajdem v klubih, v katerih se zbirajo ljudje z namenom, da koga spoznajo. A v teh lokalih ne opazujem le žensk, zanimivi so tudi moški in njihov pristop do nežnejšega spola. Po navadi hitro ugotovim, kateri od njih bo bolj uspešen, kateri manj.

Večina

Po navadi so že malo spili – za pogum; ko se pogovarjajo z vami, težko odvrnejo pogled od vašega dekolteja; prekmalu se vas začnejo dotikati ne zdržijo normalnega pogovora, v katerem se seks, če se že mora, omeni na zelo privlačen način, ampak takoj začnejo dajati resne namige.

Dajo vam takoj vedeti, da vas hočejo podreti. Upajo tudi na vašo pijanost, zato se ponudijo, da vam plačajo pijačo. Za nekatere ta pristop celo deluje, a je to bolj igra statistike. Med stotimi, ki jim tako ‘težiš’, jih bo zagotovo deset, ki se bodo tisto noč odzvale. A večini na ta način ne uspe.

Pa saj tudi ženske rade seksajo

Ta stavek drži. Tudi ženske rade seksate. Saj priznate, kajneda? A to, da si oba želita istega, še ne pomeni, da bosta to tudi storila. Ženske ste še vedno tiste, ki se odločite, s kom boste, koga pa boste odslovile. A na podlagi česa se odločite? Verjetno se bomo strinjali, da ima zunanji videz na to še najmanj vpliva. Če je moški urejen, ni več tako pomembno, če ima prevelik nos. Fizična lepota torej ni tisti razlog.

Denar? V tistem kratkem času, ki ga imate, da se odločite, ali z nekom bi ali ne, težko ugotovite, koliko ga zares ima.

Slava? Vsekakor pomaga, a slavnih je tako malo, da to lahko zanemarimo.

Dober avto? Podobno kot pri denarju, odločitev za ali proti pade, preden vidite njegovo vozilo. Kaj je torej tisto na moškem, da ga opazite v množici drugih, ko s pogledom preletite prostor?

Samozavest? Do neke mere vsekakor. Nekdo, ki deluje samozavestno v svojem nastopu, govoru, kretnjah, je vsekakor bolj privlačen kot kolega poleg njega, ki na daleč kaže, da se vas zaradi notranjih negotovosti naravnost boji. Ne vem, ali ste že kdaj razmišljale tako, a lastnosti, ki moškega izločita iz množice, sta samozadovoljnost in vtis, da te ne potrebuje za seks.

Za to njegovo držo je lahko več razlogov. Moški bodo najbolj razumeli, kaj mislim s tem, če pomislijo na obdobje, ko so bili srečni s svojo žensko in kako so se takrat na to odzivale druge ženske. Ko si zadovoljen s svojo, te kar naenkrat hočejo imeti vse, prej pa ne. Poznate to, fantje? Samozadovoljnost.

Samski moški, ki imajo več seks prijateljic, jih vedno dobijo še več. Ker so samozadovoljni in spoznate, da ne potrebuje točno tebe. On ima seksa dovolj, uživa, življenje je lepo in tebe to privlači. Veš, da bo pogovor z njim sproščen, nevsiljiv, a hkrati zelo erotičen.

Veš tudi, da bo seks z njim čudovit. Je sproščen, izkušen, želijo si ga tudi druge ženske, kar mu še doda erotičen naboj, seksa pa zato, ker ljubi seks, in ne zaradi črtic ali zdravljenja ega. Mogoče takšen samozadovoljen moški ni najboljši za zvezo, saj je občutek, ko veš, da te ne potrebuje toliko, kot ti njega, neprijeten.

Takšen moški je vsekakor zelo privlačen, če pa si tudi ti samozadovoljna, je velika verjetnost, da vama bo ugajalo imeti tudi kaj več kot le seks.

Simon Zajc