Razvajajta se z eksotičnimi (in erotičnimi) masažami

Pozabita na klasično masažo hrbta in preizkusita nekaj bolj izvirnega. Ko bosta naslednjič po dolgem dnevu utrujena sedela pred televizijo, ga zgneti z eno od naslednjih eksotičnih masaž ter ga na koncu prosi, naj te še on ‘obdela’.

26. 2. 2009

Poišči njegova občutljiva mesta

Če bi rada izvedela, kaj je tvojemu tipčku všeč, ga prosi, naj te zmasira. Najverjetneje se bo osredotočil na tiste dele telesa, za katere bi rad, da mu jih zmasiraš ti, in uporabil tehniko, v kateri sam najbolj uživa.

Pritisk pod pasom. Masaža prsnih mišic. Šeškanje z brisačo. Ne, to niso cosmo seksi triki, ampak božanske masaže, ki jih ponujajo v salonih po vsem svetu.

Naslednjič, ko vama bo prijala sprostitev, si ustvarita SPA kar doma ter za inita to starodavno tehniko sproščanja z našimi seksi nasveti.

Glava v naročju

Indijke vedo, da masaža lasišča učinkuje proti napetosti v vratu. Ker so moški najbolj napeti ravno od ramen navzgor, bo ta tehnika nanj vplivala zelo sprostilno. Še bolj bosta uživala, če bo dal glavo v tvoje naročje, saj boš tako lahko opazovala njegovo reakcijo na dotike. Najprej mu pritisni kazalca med obrvi in z rahlimi krožnimi gibi rahlo masiraj. Nato se osredotoči na ušesa, na katerih se skriva veliko akupresurnih točk. Od tam počasi masiraj proti lasišču in temenu glave. Nadaljuj z masažo lasišča, ki bo pospešila rast novih las, poleg tega pa mu bo nudila veliko užitkov. Ko boš končala, ga prosi, naj te zmasira še on.

Masaža prsnih mišic

Tajske maserke poudarjajo, da se med masažo svojega dragega ne smeš osredotočati samo na njegov hrbet, ampak je pomembno, da se posvetiš tudi prsnim mišicam. To bo pospešilo krvni pretok in izboljšalo imunski sistem. Na roke nanesi ‘užitno’ masažno olje (prodajajo ga v sex shopih) in počakaj nekaj sekund, da se segreje. Nato položi dlani obrnjene proti njegovi glavi na eno stran prsi in počasi kroži navzgor. S palci (ali jezikom) pojdi še čez bradavičke. S krožnimi gibi nadaljuj proti rami in medtem izmenjuj pritisk med dlanjo in palci. Na koncu mu z močnejšimi krožnimi in stiskajočimi gibi zmasiraj še mišice ramen. Ponovi vajo še na drugi strani, nato pa si za gnetenje na vrsti ti.

Šeškanje z brisačo

Če nista prevec sramežljiva, bo ta masaža prava za vaju. V Rusiji že leta prisegajo na šibanje, ki naj bi pospešilo prekrvitev in iz telesa odplaknilo strupene snovi. V Sibiriji udrihanje z brezovimi vejami po golem telesu ni nič nenavadnega, ti pa doma lahko preizkusiš malo blažjo različico – s toplo vlažno brisačo. Pomoči jo v toplo vodo in ožemi. Nato jo približno 30 sekund grej v mikrovalovni pečici, tako da bo topla (ne sme biti prevroča). Tvoj dragi naj se obrne s hrbtom proti tebi – tako ne bo vedel, kakšen bo tvoj naslednji gib, zato bo vse skupaj še bolj vznemirljivo. Zagrabi oba konca brisače in jo začni zavijati. Spusti en konec brisače in nekajkrat nežno zamahni po rokah in nogah, nato pa preskoči na hrbet in seveda ritko. Med masažo opazuj njegovo reakcijo. Če bo užival, začni udrihati z malo večjo močjo. Ko bo imel dosti, boš za šeškanje na vrsti ti.

Pritisk pod pasom

Ni nam treba poudarjati, da se čutne masaže pod pasom zagotovo ne bo branil. Preizkusita jo, ko se boš počutila še posebej poredno. Masaža bo imela največji učinek, če bo ležal na postelji, saj bodo njegove mišice v ležečem položaju najbolj sproščene. Poleg tega, da bo neskončno užival, ima ta vrsta masaže še mnogo drugih prednosti. Sprostitev mišice upogibalke (to je tam, kjer se stikata sprednja stegenska mišica in bok) bo zelo ugodno vplivala nanj, še posebej če veliko sedi, saj se elastičnost te mišice ob vsakodnevnem dolgotrajnem

sedenju zmanjša. Roke si natri z masažnim oljem ter mišice počasi in nežno masiraj s krožnimi gibi od spodaj navzgor. Ko boš začutila, da je njegova mišica mehka kot žele, nadaljuj močneje in se pomikaj proti notranjosti. Ko bo že nekaj časa stokal od užitka, je čas, da se zamenjata. Masaža mišice upogibalke bo pozitivno vplivala tudi nate, še posebej če rada nosiš visoke petke.

Dišeča popestritev

Z naslednjimi izdelki povečajta masažne užitke tudi na drugih delih telesa.

  • Masažne ploščice se začnejo topiti v stiku s kožo.
  • Preizkusita Lush Business Time, ki vsebuje pomirjujoča eterična olja.
  • Ne pozabita na masažo stopal, še posebno, če sta bila ves dan na nogah.
  • Uporabita kremo za noge Artdeco Wallfeet Aromatic Repair Balm.
  • Da bo bolj drselo, poleg tega pa še dišalo, si pomagajta z masažnim oljem Dressdner Essenz Body and Massage Oil z vonjem vrtnice in sivke.
  • V pulzne točke si s krožnimi gibi vmasirajta mazilo Lush Dream Time, ki vaju bo sprostilo in vama pomagalo zaspati.
  • Za mini masažo rok uporabita kremo za roke Body & Soul Aloe Vera, ki bo kožo zmehčala in navlažila.

Zakaj imajo moški raje domače masaže?

Večina moških ima raje, da jih njihova punca zmasira doma, kot da bi šli k profesionalni maserki. Te zanima, zakaj? Med masažo pri maserki so zaskrbljeni, da se bodo ob gnetenju njihovega napol golega telesa vzburili, in zato se ne morejo popolnoma sprostiti. Doma pa jim ni treba skrbeti za to težavo, zato lahko tudi bolj uživajo.

Izkušnje cosmo parčkov

Cosmo bejbe smo na forumu vprašali, kakšna masaža je njihovim ljubčkom najbolj všeč.

Masaža ritke

“Moj zelo uživa, če ga masiram po hrbtu, vratu in zgornjem delu rok. Nikakor ne smem izpustiti ritke, ker mu je tudi to zelo všeč. Problem je le v tem, ker me potem vedno sprašuje, če se lahko obrne, da ga zmasiram še od spredaj.” — Škrat potepuh

Popestritev s pripomočki

“Oba sva velika scrkljanca in se zelo rada masirava. Moj najbolj uživa v masaži hrbta in glave, uporabljava pa tudi pripomočke. Za masažo po telesu otroško olje in včasih kakšen masažnik.” - Lally

Spodnji del hrbtenice

“Ko se odločim, da se bom ‘žrtvovala’ in ga zmasirala, mu zmasiram najprej vrat, sprostim vse njegove mišice, grem s prsti vedno nižje, nižje, nižje, dokler ne pristanem na spodnjem delu hrbtenice, kjer je res najbolj občutljiv.” - Milky Way

Milo z erotičnim učinkom

“Midva sva preizkusila masažno milo z erotičnim učinkom. Ne vem, ali erotičen učinek povzroča vonj mila, ampak učinek na koncu vsekakor je (no, ne vsakič, včasih ostaneva izključno pri masaži). Masažno milo je super, ker je hitro topljivo ob stiku s kožo, je mastno in diši.” - Iluzija

Andrea Lavinthal