Preberi ga ... po njegovi hoji

Psihologija telesne govorice obravnava tudi človeško hojo. Opazuj ga, kako se po ulici od­daljuje od tebe, in vama napovej prihodnost.

8. 5. 2013

Premika se kot hitri vlak

Njegovo korak je hiter in enakomeren, rame rahlo nagnjene naprej, glava pa dvignjena. V življenju je hiter, ambiciozen in motiviran, v razmerju pa nepopustljiv, zato se kar pripravi na dril.

Hodi kot kavboj pred opoldanskim obračunom

Po ulici jo mahne počasi in oprezno, da mu ne bi ušel kakšen lep pogled na gole noge in stopala v petkah. Z boki se rahlo nagiba naprej, roke ima zataknjene v žepe, vsebino za zadrgo pa postavljeno na ogled. Tipček je samovšečen, ležeren in aroganten ... Ampak tako je dobil tudi tebe, kajne?

Upam, da me nihče ne vidi

Ves je sključen vase, gleda v tla in se s kratkimi, a hitrimi koraki premika kot mravlja. Poskušaj ugotoviti, zakaj je tako prestrašen, nato pa delaj na njegovi samozavesti. Če ti je seveda dovolj všeč, se razume, ker je lahko pot do tja precej dolga ...

Skakajoč, z veliko mahanja po zraku

Ko hodi ob tebi in ti nekaj razlaga, kar leze vate in maha naokrog, kot da preganja muhe. Je strasten in dobrovoljen, a ima to nečedno lastnost vtikanja v tuje zadeve ... Na dolgi rok bi se zato znal spremeniti v kontro­lorja. Hočeš?

Besedilo: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri