Prvič med rjuhami

Te zanima, kaj moški razmišlja, ko napoveš prvi obisk pri njemu doma in več kot očitno sledi posteljna aktivnost? Torej, kaj se dogaja pred, med in po … v njegovi zgornji glavi, seveda!

20. 11. 2007

Priprave na prvi seks – trajanje: celo popoldne

Na račun službenega časa se loti priprav na večerno akcijo, šefu pa pojasni, da ima neodložljive obveznosti zasebne narave!

Na poti domov: Delček časa nameni nakupom. Ker ne ve, kaj rada piješ in s kakšnimi posladki te bo lažje osvojil, nakupi dobrote za cel hladilnik. V nakupovalni košarici ne manjkajo niti dišeče svečke in obvezno dva paketa kondomov – eden za rezervo!

Doma: Celo popoldne porabi za pospravljanje svojega brloga. Dobro se zaveda, da mora biti kopalnica bleščeče čista, posteljnina pa sveže zamenjana …

V njegovi glavi: Si že predstavlja, kakšna si videti gola in kako bo on videti na tebi. V tem trenutku predeluje tudi položaje, s katerimi te bo pripeljal do božanskega vrhunca.

Njegove možganske aktivnosti – med predigro

Ko se na vratih pojaviš ti, se igra začne, no pravzaprav se začne že s klicem, če boš zares prišla in sms sporočili, ki sledijo, da bi te vzburili še preden bo v neposredni bližini …

Postrežba: Na mizo prinese vse dobrote, kar jih je nakupil, jagode in šampanjec ter veliko sladkih dobrot, za katere ve, da se jim ne boš mogla upreti. Sebe posadi zraven, ker je prepričan, da boš namesto čokoladnih bonbonov raje izbrala njegov sladki poljub …

Muckanje: Nato začne preizkušati meje, ki si jih določila, in hitrost, s katero jih bo lahko prečkal. V glavi pa že dela načrte, kako te bo najhitreje 'napičil' – moški so pač neučakana bitja. Na tej točki si mu lahko v pomoč – pokaži mu, kako daleč sme in kako hitro mu to dovoliš – na primer kar z besedami, ko ti njegovi dotiki ugajajo: »Mmm, kako je to prijetno …« Moški niso vedno prepričani, da delajo prav, zato mu namigni, kaj ti ustreza.

Za pogumne: Če si pogumna, naredi prvi korak in z roko zlezi v njegove hlače … To bodo plus točke zate!!!

Česa noče slišati: Tik pred tem, ko se bosta prvič valjala po rjuhah, zagotovo noče razglabljati o vajinem razmerju – kam pelje vajina skupna pot, kako globoko te ljubi ali koliko otrok bosta imela … Dan za mečkanje je v njegovi glavi zapisan kot dan namenjen izključno mečkanju, jasno?

Golo telo pred njim – pripravljen na akcijo

Zanj nastopi srečen trenutek, ko ti pomaga osvoboditi telo vseh nepotrebnih oblek, vključno z novim kompletom hlačk in modrčka. V tem ključnem trenutku bo občudoval tvoje obline in verjemi, da ne bo opazil perila ali celulita! Pred njim boš samo ti, za spodnjo moško glavo: kot predmet naslade.

Urejenost: Tako kot se bo on uredil za vajino prvo srečanje, bo pričakoval od tebe, da boš tam spodaj urejena! Kakšno 'frizurco' boš izbrala, pa je odvisno od tebe … Ko jo bo zagledal, ga vprašaj, če mu je všeč! Z veseljem bo opravil podroben pregled, se o njej pogovarjal in jo ljubkoval.

Položaji, ki so vama všeč: Ker moški radi seksajo, še raje pa dobro seksajo, ti priporočamo, da dobro zamigaš z boki. Zagotovo si bo želel dodatne doze tebe, če boš pokazala svoje gibalne sposobnosti – zato se nikar ne omejujta le na misijonarski položaj! Poskusita nekaj takšnih položajev, ko si bosta zazrla v oči in nekaj takih, da bosta gledala vsak v svojo smer – uporabita domišljijo.

Orgazmiranje: Verjemi, da ti bo moški prvič izrazil vso naklonjenost, seveda, če bi rad bil s teboj še kdaj. Če mu je kaj do tebe, te bo pripravil do orgazma – ali pa vsaj neumorno poskušal zadovoljiti tvoje potrebe! V tem primeru bo pozoren na tvoje dihanje in vzdihljaje, iskal bo točko G in jo skušal pripraviti do eksplozije. Če je pravi kavalir, bo poskrbel, da boš ti tista, ki bo orgazem doživela prva.

Odpor: Če mu boš zaupala, da še nikoli nisi doživela orgazma, se bo lahko prestrašil trdega dela in vprašanje je, če se bo potrudil po svojih očeh! Da, tudi to je mogoče …

Jutro po – polno pričakovanj, zate in zanj …

Jutro po skupni noči lahko spremeni njegov odnos do tebe – obstajata samo dve možnosti: ostaneš v njegovem življenju, ali pa te zavrže kot uporabljen kondom!

Udomačeno: Bodi previdna in se po prvi skupni noči ne obnašaj, kot da si pri njemu že doma – ne oblači njegovih oblek, ne stikaj po njegovi omari in ne začni brisati prahu …

Počakaj na postrežbo: Če te ob prebujanju preseneti z zajtrkom v postelji, je to odličen znak. Če te prebudi s poljubi in ti predlaga okusen zajtrk, se ponudi za asistentko. Po zajtrku predlagaj še skupno tuširanje in ponovitev včerajšnje akcije. Verjemi, da bo za!

Jutranji pogovori: Je jutro pravi čas za pogovor? Ne za vsakega! Če začutiš, da mu ni do pogovora, ne drezaj, ampak počakaj še kakšen dan, prepusti se užitku in ne prehitevaj časa in dogodkov!