Prosil te je za telefonsko, zdaj se je pa vdrl v zemljo?

Pa tako zelo se je potrudil zanjo ... Prosil je prijatelja od tvoje prijateljice, ali jo lahko dobi. Ukradel ti je telefon in se poklical. Postavil se je na trepalnice! Potem pa nič. Naslednji dan – tišina.

Prosil te je za telefonsko, zdaj se je pa vdrl v zemljo? (foto: shutterstock) shutterstock
17. 4. 2014

Počakaš še dva dni. V bistvu tri. Zdel se je tako zagret ... Rada bi slišala njegov seksi glas. Ali vsaj dobila eno njegovo sporočilce. Lahko samo dve besedi. Ali tri. Pa ne: vsi so poklicali, razen njega. Mami, babica, teta, najboljša prijateljica (večkrat), davčna uprava ... Kaj se je zgodilo?

Prva možnost

Bila si mu všeč, v bistvu noro noro všeč, a je za nekaj sekund pozabil, da ima doma punco, s katero je že vse življenje. In v tem primeru si lahko samo vesela, da te ni poklical, ker so avanture takšnega tipa podobne krvavim bitkam, v katerih ni zmagovalcev.

Druga možnost

Je tiste vrste tip, ki zbira vse po vrsti: sličice živalsko kraljestvo, magnetke, orodje, stare Playboye in ...­ tudi telefonske številke hudih mačk! A pazi se zbirateljev – običajno ne živijo v resničnem svetu in se raje kot z ljudmi ukvarjajo s predmeti.

Tretja možnost

Imela si smolo, saj na tistem žuru ni srečal samo tebe, ampak še Piko, Barbaro, Tjašo, Majo, Joži, Štefko in Micko. In niti ne nujno v tem vrstnem redu. In je na zmenek pač povabil tisto z največjimi. Drugič bodi s svojo telefonsko bolj radodarna, ker ni najbolj pametno staviti samo na enega konja.

Četrta možnost

Tip rad vse – lepe in manj lepe stvari – prestavlja na jutri: zobozdravnika, tehnični pregled, obisk pri mami in žal tudi zmenek s tabo. A to pomeni, da tako ali tako ne živita v istem ritmu in se vama življenje ne dogaja v istih časovnih okvirih. Pozabi ga!

Peta možnost

Shranil te je v datoteko z imenom 'Hudi časi'. Njegov klic lahko tako pričakuješ v vsakem trenutku, in to tudi čez deset let. "Živijo, spraševal sem se, ali si že poročena. Ravno se ločujem in sem mislil, da bi se dobila na kavi. Aja, če se me ne spomniš, spoznala sva se pred desetimi leti na odprtju trgovine z zdravo hrano. Pokliči me nazaj!"

Šesta možnost

Tistega večera se je potem tako napil, da se naslednji dan ni spomnil ne tebe ne tvoje številke. Tip ima težave z alkoholom, zato nikar ne žaluj za njim.

Sedma možnost (z več podmožnostmi)

Zgodilo se je nekaj hudo nepredvidljivega:

  • Telefon mu je padel v Ljubljanico.
  • Na poti domov so ga obkrožili huligani in mu ukradli telefon.
  • Ugrabili so ga Marsovci, na Marsu pa je zelo slab signal.

Osma možnost

S prošnjo za tvojo številko je hotel samo končati vajin pogovor, ker je prijazen in nerad koga prizadene.

Deveta možnost

Učinek alkohola in poguma je naslednji dan popustil, zato še zbira pogum. Malo še počakaj, čisto malo ...

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri