Moški profesionalni osvajalski triki

Če bi obstajala moška šola za osvajanje žensk, bi se tam fantički gulili v naslednjih veščinah: zbujanje pozornosti, vključevanje v tvoje življenje in odganjanje tekmecev.

18. 4. 2013

Ko se bo moški do tebe obnašal tako, kot da je glavni junak reklame za moški parfum, vedi, da ima nekaj za bregom ...

Lekcija št. 1

Kako jo za ves večer nalepiti nase

Najbolj brezbrižno ji daj vedeti, da je super seksi, pa bo prvi od tvojih komplimentov kot prvi čokoladni bombon v bombon­jeri – punce hočejo potem vedno pojesti vse. Taktika? Vanjo se podrgni v gneči in ji reci, da noro lepo diši. Zapeljivo se ji nasmehni z druge strani šanka in se pogladi po laseh. Bodi prijazen do drugih žensk, a dajaj občutek nedostopnosti.

Lekcija št. 2

Kako postati del njenih načrtov

Ne govori o sebi, zato pa jo natančno izprašaj o stvareh, ki jih rada počne. Če na primer rada pleše, se ponudi, da jo pelješ naslednji teden plesat, in če ima rada kino, jo boš seveda povabil v kino. Ker je jasno, da ji hočeš ustreči, te ne bo zavrnila.

Lekcija št. 3

Kako jo zamotiti (in odvrniti od drugih tipov)

Reci ji, da je videti kot Francozinja in da ima v sebi zagotovo nekaj francoske krvi. Seveda jo bo zanimalo, zakaj to misliš... Reci ji, da je jasno, da je trenirala gimnastiko. Seveda jo bo zanimalo, po čem to sklepaš ... Poskusi še z edinko (ker je tako samosvoja), manekenko (ker je tako lepa), novinarko (ker je tako spretna z besedami) in stevardeso (ker tam jemljejo samo najbolj karizmatične punce).

Pripravila: Alja Maček