Prisluži si več pohval iz njegovih ust

Saj ne zahtevaš, da bi ti komplimente delil kot po tekočem traku – vseeno pa bi bilo lepo, če bi se kdaj spomnil in te pohvalil, kajne? Tukaj so nasveti, kako to dosežeš z zvijačo.

13. 6. 2011

Preskoči nerganje. Če te mika, da bi mu potrkala na vest s čim podobnim, kot je: “Nikoli mi ne rečeš ničesar lepega!” se hitro ugrizni v jezik. S takim načinom mu boš pokazala svojo nezadovoljno in nesamozavestno stran – spraševal se bo, kaj natančno bi mu pri taki punci sploh lahko bilo všeč. Raje bodi seksi, neodvisna in prepričana vase (skratka, cosmo), saj so to lastnosti, ki kličejo po pohvali.

Predstavi mu svoj klub oboževalcev. No, šalo na stran. Kluba najbrž nimaš, zagotovo pa je kje kakšen tipček, na primer prodajalec v bližnji trgovini ali receptor v telovadnici, ki ti vedno nameni prijazen pogled ali nekaj lepih besed. Poskrbi, da bo to videl in slišal tudi tvoj dragi. Ko se bosta zbudila njegova tekmovalnost in občutek, da te mora varovati, se bo že potrudil in ti izrekel več pohval kot prej ...

Pohvali ga tudi sama. Fantje radi sledijo zgledu, torej bo bolj radodaren s komplimenti, če tudi ti ne boš varčevala z njimi. Omeni mu, da si navdušena nad njegovo (ponovno) izklesano postavo ali da občuduješ njegovo sposobnost vodenja tima. Boš videla, kmalu ti bo začel vračati. Pohvaliti pa ga ne smeš prepogosto, da se ne bo prehitro razvadil – tvoje naklonjenosti potem ne bo znal ceniti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri