Pripravljen na selitev

Želiš si, da bi se tvoj fant preselil k tebi in da bi si končno ustvarila skupno gnezdece, a nisi prepričana, če si on to želi …

9. 10. 2009

Nekaj znakov nakazuje na to, da je zrel za selitev …

Tehnično izpopolnjeno

Svojo plazmo in hišni kino je iz svoje sobe prenesel v tvoje stanovanje, češ da večere raje preživlja pri tebi kot pa v kakšnem lokalu.

Plus: Če je tvoj fant ljubitelj filmov, boš po njegovi zaslugi najnovejše filme videla še preden bodo prišli v slovenske kinematografe.

Nič ni več pokvarjeno

Če tvoj dragi s seboj prinese tudi orodje, da bi popravil kotliček ali montiral police, je to znak, da mu tvoje stanovanje postaja vedno bolj domače.

Plus: Če je tvoj fant sam svoj mojster, boš prihranila marsikateri evro, ki bi ga morala odšteti za mojstre.

Hladilnik poln dobrot

V njegovih vrečkah iz trgovine se znajdejo drugačna, predvsem bolj kalorična živila, kot če bi se po nakupih odpravila ti. Nič zato, pomembno je, da je v hladilniku vsaj nekaj konkretnega za pod zob.

Plus: Lahko si srečna, če je tvoj fant spreten v kuhinji, kajti ko se boš v službi zadržala do poznih ur, te bo zagotovo pričakala slastna romantična večerja.

Izbori si polico v omari

Mimogrede ti omeni, da potrebuje malce prostora v tvoji garderobni omari za spodnjice in rezervno majico (če bi se pri kuhanju popackal) ter pulover za mrzle zimske dni.

Plus: Tvoj fant bo sprva verjetno zelo redoljuben in se bo trudil ohraniti red na svoji polici. Poskrbi, da bo tako ostalo tudi v prihodnje, ko bo imel stalno prebivališče prijavljeno na tvojem naslovu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri