Prijavi ga za model na naslovki

Ker si vsakodnevno obkrožena s tipčki, naj bo to tisti, ki si mu podarila srce, ali le eden od tistih, ki jim vsake toliko nameniš pomenljivi pomežik, pomisli: kateri med njimi bi lahko krasil tudi kakšno naslovnico prave moške revije?

15. 10. 2009

Prepričani, da se med fanti, ki so naše 'gore list' - kot se reče, najdejo tudi pravi, kleni in postavni Adonisi, te po tej poti nagovarjamo, da spodbodeš k prijavi na natečaj za Men's Healthov model za naslovko 2010 svojega fanta, brata, bratranca ali pa kakšnega od svojih prijateljev in znancev.

Model za naslovko 2010

Tudi letos, tretjič zapored, se pri reviji Men's Health na veliko lotevajo vseslovenske akcije iskanja novega modela za naslovko.

Lanski zmagovalec akcije je bil 23-letni študent gradbeništva, David Urankar, ki je krasil lansko februarsko številko Men's Healtha, posnel oglasno kampanjo za blagovno znamko Remington in delal pri številnih modnih revijah doma in v tujini (celo v Rusiji).

Tako da: 'mušter zmagovalca' zdaj imaš.

Tvoj je lepši? Dokaži ;)

Praviš, da je fant, s katerim se ob nedeljah rada pocrkljaš, najmanj toliko čeden? In medtem ko zelenimo od zavisti, o ti - srečnica - ti, se sprašujemo še: Na kaj čakaš?

Klikni tukaj!