Prepričaj ga, da te pokliče

Saj poznaš tisto zoprno situacijo: spoznata se na zabavi in se super ujameta, prosi te za telefonsko številko, potem pa – nikoli ne pokliče.

5. 4. 2011

Namesto da obupuješ, preberi, kaj moraš storiti prihodnjič, da se to ne bo ponovilo.

Nameni mu vroč nasmeh

Med pogovorom ga glej v oči, za malenkost dvigni obrvi in se mu zapeljivo nasmehni. S tem mu boš dala vedeti, da te resnično zanima tudi v nekoliko globljem smislu.

Pokaži mu svoje dlani

Kadar mu kaj pojasnjuješ, se zanesi tudi na go­vorico rok. Dlani obrni navzgor, proti stropu (nikar proti njemu, kot bi ga hotela ustaviti!) in mu pokaži, da si odprta ter pripravljena na nova poznanstva. Tako pošlješ pozitiven signal, ravno nasprotnega, kot če roke tlačiš v žepe in se delaš nedostopno.

Zazri se v njegove ustnice

Z njegovih oči se za kakšne tri sekunde premakni malo nižje, na njegove ustnice, ki se seksi premikajo med oblikovanjem besed. To je znak za zanimanje ter privlačnost, in čeprav ne bo vedel, zakaj, se bo v trenutku odločil, da te kmalu pokliče.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri