Prebudi seksi mačko v njej

"Nor sem na samozavestne ženske, ki niso nujno lepotice, so pa sproščene in naravne tudi brez obleke," mi je na vprašanje, čemu se težko upre, odgovoril prijatelj, ki bi lahko dobil katerokoli.

26. 4. 2010

Dejstvo je, da si samozavestne punce seksa bolj želijo in v njem tudi bolj uživajo, to pa dobri ljubimci vedo. Ni to zadosten razlog, da ji malce pomagaš okrepiti samozavest? Upoštevaj nekaj preprostih nasvetov, pa bo približno tako, kot bi si v posteljo podtaknil seks bombo.

Pokliči jo po imenu

Pokliči, ne kliči, ker se Mooojca, o Mojca, ja Mojca, še Mojca, ti prihaja, Mooojca? sliši precej zlagano in naučeno. Ko izgovoriš njeno ime, jo glej v oči, da bo jasno, da govoriš njej, in ne steni. In če ne verjameš, da jo to vzburja, samo pomisli, kako se ti počutiš, kadar ona tik pred orgazmom zastoka tvoje ime. Ni res, da bi jo takrat najraje prosil za roko? Pozabi na ‘bejbi’, njej je ime … ti že veš, kako! No, vsaj upamo.

Občuduj njeno telo

Eno drži kot pribito: rad bi, da bi bila s tabo popolnoma sproščena. A vsaka ženska ima svojo šibko točko, ki jo dela nesamozavest no: za nekatere je to prevelika zadnjica, za druge stegna, nekatere niso zadovoljne s prsmi ... A prav ti, ki si ji najbliže, ji lahko najbolj pomagaš, da bo vzljubila svoje pomanjkljivosti. Če o njih nerada govori, jo pozorno opazuj: si podpira prsi z roko, ko se uleže na bok, ne mara določenega spolnega položaja, ker izpostavi del telesa, ki ji ni všeč, noče, da se je dotikaš tu in tam?

Vzemi si čas

Tek čez ovire sodi na atletsko stezo, zato tega ne počni na njenem telesu oziroma vsaj ne vedno. Če boš po nekaj obveznih poljubih takoj prešel na stvar, se bo počutila ceneno. In če želi, da bi se ob tebi počutila seksi, jo dolgo poljubljaj na mestih, ki bi jih v svoji pohoti najraje obšel. Kadar preveč hitiš, se zdi, da bi se samo rad izpraznil. Takrat bo zaprla oči in prepričan bodi, da bo medtem mislila na drugega (pa čeprav je to samo Jude Law).

Povej ji, da uživaš in zakaj

Tisto, kar zna početi s svojim jezikom kot nobena druga, je milo rečeno fenomenalno. Ko ti ga močno stisne med ustnice, te užitek izstreli v vesolje. Razumemo, da težko govoriš, medtem ko mrmraš in sopeš od ugodja, a Zemlja kliče Andreja (takoj, ko si boš opomogel, jasno).

Naj ve, kaj točno ti je bilo tako zelo všeč, in bolj boš šel v podrobnosti njenih ‘posebnih’ sposobnosti, bolj jo boš osrečil in … motiviral za prihodnjič. Saj nimaš nič proti pametnim naložbam, kajne?