Prebudi seksi packo v sebi

Brad Pitt je priznal, kaj ga drži ob Angelini: če ne bi bila v postelji prava 'bad girl', bi se je že zdavnaj naveličal, pa čeprav je najlepša ženska na svetu! Si razumela namig?!

31. 12. 2012

1. Pogled nate naj bo božanski

Niti malo ni vseeno, kako si oblečena, počesana ali naličena, in to ne samo takrat, ko gresta ven. Če nočeš, da bi mu misli uhajale k drugim ženskam, bodi seksi tudi doma. Brezoblična trenirka, odsluženo spodnje perilo in termo nogavice z luknjo na peti bodo hitro naluknjali tudi vajin odnos.

2. Pokaži kremplje

Pa ne v vsakodnevnih prepirih, da ne bo pomote, temveč pri seksu. Potisni ga ob steno in mu odpni zadrgo, povleci ga za lase in ga poljubi na vrat, splezaj nanj, medtem ko spi, natakni mu lisice in preveži oči, ukaži mu, naj ustavi na praznem parkirišču ... Še kakšna ideja?

3. Bodi nepredvidljiva

Povabil te je na večerjo in namesto sladice si ga privošči v toaletnih prostorih. Obišči ga v službi, in sicer tako seksi oblečena, da bodo njegovi kolegi pozeleneli od zavisti. Na čezoceanskem letu naj ugotovi, da pod krilom nimaš hlačk ... Sicer pa sama veš, kaj bi mu bilo lahko všeč.

Pripravila: Tina Torelli