Preberi ga …

Po reviji, ki jo ima moški v rokah na plaži, boš hitro ugotovila, kakšen tipček se skriva za njo!

10. 7. 2009

Hiter in drzen

Moški, ki bere revijo z avto- in moto-vsebino, se zanima za drage in hitre igračke, ki jih včasih celo poosebi. Svojega jeklenega konjička je verjetno že poimenoval z ljubkim imenom in se morda z njim celo kdaj pogovarjal … Da, da, tudi to se dogaja!

Nasvet: Če nisi ljubiteljica adrenalina, ti odsvetujemo, da se mu približuješ.

Seksualni manijak

Na oddaljeni plaži ga zalotiš s pornografsko revijo v roki in trdim tičem v hlačah … Tudi, če mora 'nujno' zadovoljiti svoje seksualne potrebe, ni prav, da to počne na javnem kraju.

Nasvet: Čim prej jo ucvri daleč stran.

Športnik na kavču

Obstajata dve vrsti moških, ki prebirajo športne novice. Prvi so radi na tekočem s športnimi novicami (in se občasno posvetijo tudi kakšni športni aktivnosti), drugi pa so tako mahnjeni na šport, da so mu pripravljeni posvetiti ves svoj prosti čas, ne da bi pri tem mignili s prstom (to so t.i. 'športniki iz kavča').

Nasvet: Če ga večkrat zalotiš pri prebiranju in nikoli na igrišču za odbojko na mivki, si lahko prepričana, da je 'ljubitelj' kavča!

Misel na mišice

Fitnes navdušenca prepoznaš po tem, ko na plaži počasi in z užitkom prebira nasvete za izklesano telo (in po možnosti še zraven preizkuša nove vaje za prsne mišice). S takim tipčkom boš prejela 'all-inclusive paket' zdravja – skrbel bo za zdravje, prehrano in dovolj gibanja … ne samo zase, ampak tudi zate!

Nasvet: Ker obstaja velika verjetnost, da ti bo solil pamet, ko si boš želela osvežitve s sladoledom, dobro premisli, ali si ga sploh želiš spoznati.

Zaslužkar

Če je ambiciozen poslovnež, se bo na plaži kratkočasil s finančnimi novičkami, ki jih bo prebiral kar tako, saj je prepričan, da je denar sveta vladar in on kot uspešen poslovnež si ga želi imeti v izobilju.

Nasvet: Tak moški na prvo mesto postavlja kariero, šele nato boš na vrsto prišla ti. Si želiš takšnega moškega ob sebi?

Zateženi kritik

Če se je zatopil v vsebino družbeno-kritične revije, je ali intelektualec ali pa si samo želi biti 'pameten' in svetu pokazati, da je do njega kritičen. Verjemi, da bo načel globoko debato, ne da bi te sploh vprašal, ali te tematika zanima.

Nasvet: Če ti v vročini ni do razpravljanja o težkih temah, se raje umakni daleč stran od njega.

Pravi raziskovalec

No, pa si končno zalotila moškega s Cosmopolitanom v roki! Ta je pravi raziskovalec, saj ve, kje se nahajajo prave informacije za zadovoljevanje tvojih potreb.

Nasvet: Pridruži se mu takrat, ko bo revijo odložil iz rok … tako bosta imela dovolj tem za pogovor.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri