Pozor, moški za volanom!

Iz načina, kako vozi (in predvsem, kaj), lahko sklepaš, ali bosta zvozila vse življenjske ovinke in klance ter se uspešno izognila luknjam.

Pozor, moški za volanom! (foto: profimedia) profimedia
3. 10. 2013

Vajina zveza bo romantična, divja, adrenalinska

fant na motorju

'Konji', cilindri in nevarnost štejejo, šteje pa tudi zunanjost (motorja in tvoja!). Tega fanta lahko z vso pravico imenuješ žrebec, saj se po svetu premika v sedlu. Hoče biti boljši od drugih: če ne drugega, si več upa in je glasnejši. Njegovo karizmo je nemogoče spregledati in že tradicionalno se ženske vanj zaljubljajo, moški pa so mu zavistni.

Kako se obnese v razmerju?

Zelo dobro, če ga ne omejuješ v njegovi svobodi in ambicijah. Tip je vajen adrenalina, zato boš morala visoko napetost vzdrževati tudi med vama. Njegova slabost je, da se začne ekspresno hitro dolgočasiti, zato je edina rešitev, da postaneš eden od njegovih izzivov.

Kako ga obdržiš?

Ne pozabi, da se alfa samec rad šopiri s svojim perjem ... in s svojo samičko, zato si omisli nežen seksi videz (ki drugim sporoča, da je glavni na vasi on, ker ima tebe, njemu pa, da si podjetna in samostojna).

Vajina zveza bo vesela, igriva, poskočna

fant v avtu

Avto je njegova najljubša igračka. Bolj kot prevoz­no sredstvo ga jemlje kot igrišče, zato je to nujno džip, v katerem se vse trese in guga ter se obnese tudi na divjih poljskih poteh, kamor ga pogosto žene, da bi si te privoščil na mehki preprogi iz maha. Ko je na poti k tebi, ga zaradi glasbe na ves glas slišiš že na kilometer daleč. Zakaj bi odrastel, če mu ni treba?

Kako se obnese v razmerju?

Odlično! Zabavala se boš. V Las Vegasu vaju bo poročil sam Miki miška, poročne noči pa si ne boš zapomnila samo ti, ampak celo mesto. Celo to mesto. Rad je v centru pozornosti, in če sama nimaš podobnih želja, bosta super par. Ne pričakuj pa preveč resnosti in odgovornosti, ker to preprosto ni njegov stil.

Kako ga obdržiš?

Z domišljijo in vsakodnevnimi svežimi idejami. Cenil bo, če boš v vsakdan­je stvari vnesla svojo noto: velja od kuhanja do seksanja in za vse vmes.

Vajina zveza bo hitra, strastna in zelo razburkana

hitri avtomobil

Hitrost je njegova droga. Hitro vozi, hitro živi, hitro osvaja. To pa zato, ker hoče biti v vsem prvi, rad se počuti nepremagljivega in uživa, ko odprtih ust za sabo pušča tekmece. Še preden ga boš zagledala, ga boš zaslišala (in zavohala).

Kako se obnese v razmerju?

Kot boš hitro ugotovila, je to hitenje samo beg pred samim seboj, ne pa pred obveznostmi. Tip te zna ekspres­no hitro zaprositi za roko (daj mu en mesec, največ dva). Če nameravaš brskati po njegovi notranjosti, da bi odkrila ranljivo mehko sredico, naredi to z veliko takta, da ti ne bo zbežal (ujeti pa, kot veš, se ga ne da).

Kako ga obdržiš?

Vsekakor ne z romantičnimi rituali, za katere si mora človek vzeti čas, lahko pa večkrat samo dvig­neš krilce in ga povabiš med svoja stegna. Na zmenek ga povabi na karting in mu pokaži, koliko prednosti imaš, ker si lažja od njega (poleg tiste, da te lahko naloži v naročje in te osreči na veceju restavracije).

Vajina zveza bo čista, sveža in sladka

fant na kolesu

Seveda ima tudi avto na hibridni pogon, a če je le mogoče, se usede na kolo. Ponosen je na vsak dan, ko ni onesnaževal okolja. Odlikuje ga močan občutek odgovornosti do sebe in drugih, kar pomeni, da ničesar ne jemlje zlahka.

Kako se obnese v razmerju?

Več kot odlično, saj se zanjo ne odloči, če ni o tebi stoodstotno prepričan. Rad sadi rožice, a ne v tem smislu: če je rekel, da te ljubi, je to tudi resno mislil. Če imaš rada vsaj občasen razvrat, ni zate, ker se ljubitelji zelenega življenja v tem še ne tako čistem svetu težko sprostijo, krzneni plašči pa so k sreči tako 'out', da najbrž ne boš razočarana, ker ga od njega nikoli ne boš dobila.

Kako ga obdržiš?

Pomagaj mu, da bo iz sebe spravil svojo živalsko plat – za to ni treba, da ga pelješ na lov, ki je v današnjem času samo še znak nizke zavesti, vseeno pa razmisli o divjini, kjer se bosta počutila v harmoniji s stvarnostjo in drug z drugim.

Pripravila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri